rendeljitt.hu Logo

A Rendeljitt egy felhő alapú bár szoftver rendelési alkalmazásokkal
Teljes körű automatizálás és digitalizáció.

Főmenü, szoftverek, árak

Azért válaszd a Rendeljitt-et
- mert nem csak gyorsabb és egyszerűbb, mint sok másik, de
- akár ingyen is használhatod és
- több pénzt kereshetsz vele...

Klasszikus igények egy bár szoftverrel szemben:
Gyors, egyszerű, könnyen kezelhető legyen.
Tudja az alapvető funkciókat. Kassza, készlet, elszámolások, stb.

A modern igény, elvárás egy bár szoftvertől, rendszertől már jelentősen több!

EZ NEKED ELÉG? Ilyen szoftver, rendszer akad bőven a piacon. Ha ez neked elég, akkor ugyanúgy fogod csinálni, mint eddig és semmi nem fog változni.

Modern igény a vendég részéről egy bárt üzemeltető vendéglátóval szemben: Hogy a vendégnek ne kelljen sorban állni egy pult előtt, ne kelljen egy asztalnál pincérre várni a rendelés leadásához, fizetéshez, elszámoláshoz. A vendég az okostelefonjáról le tudja adni a rendelését a bárba. Értesítést kapjon arra, hogy mikor menjen fizetni, vagy, hogy menjen és vegye át a sört a pultnál. Asztalhoz lehessen rendelni telefonról névre szólóan és ki is lehessen fizetni online. A vendég olyan felületet akar látni a bártól, ahol aktuális kínálata van, ahol azonnal látja az akcióit, hogy tudja mire számíthat.

Modern igény a vendéglátó részéről: Ha már bejön egy rendelés a rendelési felületekről emberi kéz érintése nélkül, akkor menjen is végig a folyamatokon emberi kéz érintése nélkül. Ne kelljen “benyomkodni, felütni a gépbe”. “Dobja szét a fogyasztást” a rendszer magától egy gombnyomásra. Egy asztalhoz több különböző névre lehessen nyilvántartani a fogyasztást (írd Tibihez!…), hogy pillanat alatt lehessen elszámolni.

Kevesebb pincérrel, pultossal jobb minőségű szolgáltatást lehessen nyújtani. Ne kelljen szaladgálni az asztalok között rendelések felvételéért, fizettetésért. …ne több különböző rendszeben kelljen dolgozni. Egy rendszerben legyenek az alkalmazások, a kínálat, az akciók, az értékesítési, a megjelenési, fizetési felületek.

Ha van konyha, akkor azonnal oda érkezzen, oda nyomtatódjon ki, a beérkező rendelés oda való része, vagy a konyha láthassa a saját képernyőjén, mit kell készítenie… Az italpultba a rendelés oda vonatkozó része kerüljön… A pénztár pulthoz egy összesítés, a futárhoz pedig, amit vinni kell… És mindezt automatikusan és ne úgy, hogy munkatárs küldi, viszi ide-oda.

Ne legyen kábel és eszköz dzsungel a pulton. Működjön telefonról, TAB-ról PC-ről. Ne kelljen külön eszközöket erre tartani… Ne legyen a rendszer eszköz és gép függő. Távolról elérhető legyen, azaz távolról láthassa a vezetőség, a tulajdonos, stb., hogy mennyi a forgalom, milyen a készlet. A beszerző a telójáról láthassa a készletállapotot bármikor, stb.

A Rendeljitt tudja mindezt!
Nézd meg a videókat:

Hívj, fel és bemutatjuk távolról! Küldünk néhány linket, kódot, te belépsz és már látod is!
Maradt még kérdésed? Keress minket!
+36 30 460 70 70
tamogatas@rendeljitt.hu