rendeljitt.hu Logo

A Rendeljitt egy felhő alapú cukrászda szoftver rendelési alkalmazásokkal
Teljes körű automatizálás és digitalizáció.

Főmenü, szoftverek, árak

Azért válaszd a Rendeljitt-et
- mert nem csak gyorsabb és egyszerűbb, mint sok másik, de
- akár ingyen is használhatod és
- több pénzt kereshetsz vele...

Mit kell tudni egy modern cukrászda szoftvernek?
A cukrászda üzemeltetés a vendéglátás egy elég speciális módja. Közelebb áll a kereskedelemhez, mint ahhoz, amit általánosságban vendéglátáson értünk. Ebből fakadóan egy cukrászdának olyan vendéglátó szoftverre van szüksége, ami a speciális céljainak megfelel.

Elég-e az, ha cukrászdának egy klasszikus vendéglátó szoftvere van?

NEM! NEM elég!

A klasszikus képességeken ezeket értjük:
Kassza, készlet, elszámolások. Szinte minden cukrászda problémája az, hogy csak ilyen klasszikus vendéglátó szoftverek kicsavart módozatai álltak rendelkezésükre, de a technológiai fejlettség mára lehetővé teszi, hogy modern vendéglátó esetünkben modern cukrászda szoftvert használjanak.

De mi az a modern cukrászda szoftver?
Először is tudja mindazt, amit a klasszikusok de azt is már sokkal jobban. Egészen egyszerűen azért mert új! Ezt itt részletezzük. DE ezen túl rendelési felületekkel, rendelési alkalmazásokkal és vállalatirányítási rendszerbe van ágyazva a vendéglátó szoftver.

HÚH! Mi van? Nem bonyolult!

A lényeg az, hogy nem külön rendszerekről van szó, hanem EGY olyanról, ami a megjelenési, kínálói a felületektől, a rendelési alkalmazásokon, a kassza felületen, készlet, nyilvántartási ügyfélkapcsolati, online fizetési megoldások egyben készen vannak. Mindez nem gép és eszközfüggő, hanem felhő alapon működnek.

Csak ez az, ami biztosítja, hogy a rendszer ne csak segítse a munkádat, hanem helyetted dolgozzon.

A Rendeljitt a létező legteljesebb, legokosabb és legmodernebb vendéglátó rendszer, mert mindezeket megvalósítja.

Néhány konkrétum:
A cukrászda értékesítését, működését, rendelési folyamatait a Rendeljitt úgy segíti, hogy a rendelési alkalmazásokon keresztül nem csak azonnali rendeléseket tud leadni egy vevő a cukrászda részére, hanem ütemezve, akár két hétre előre is.

A cukrászda megadhat időkeretet az előrendelés átvételére vagy akár egy idő kaput is. Részletek a videóban. Jelen pillanatban általában kockás füzetbe írják a cukrászdák az előrendeléseiket. Online fizetési lehetőség, még az álmukban sem jöhetett elő, mert nem volt rá eszköz, mód technológia. De most már van. A Rendeljittben.

Egyre több cukrászda szállít házhoz tortát, sütit, stb. A távolságok miatt a szállítási költséget általában egyedileg kalkulálták, jobb esetben zónák alapján adták meg, de a Rendeljittben tetszőleges távolságot, rendelési értékhatárt és szállítási díjat is meghatározhat a cukrászda úgy, hogy a távolságokat a Rendeljitt automatikusan GPS pozíció alapján számolja.

A Rendeljittel kinyílik a világa a házhoz szállításra! Nagyob piac, több bevétel… Több, mint 20 féle rendelési megoldás automatizálva. Távoli elérés. Akár a telefonodról is valós időben látod a folyamataidat, megrendelés állományodat, készletedet, bevételi stb. Adatokat.

Hívj, fel és bemutatjuk távolról! Küldünk néhány linket, kódot, te belépsz és már látod is!
Maradt még kérdésed? Keress minket!
+36 30 460 70 70
tamogatas@rendeljitt.hu