rendeljitt.hu Logo

Fagyi, fagyizó, fagylaltozó szoftver

Főmenü, szoftverek, árak

Azért válaszd a Rendeljitt-et
- mert nem csak gyorsabb és egyszerűbb, mint sok másik, de
- akár ingyen is használhatod és
- több pénzt kereshetsz vele...

Klasszik fagyi beállítás
Akkor használd ezt, ha több terméked van és jó az a megoldás, hogy a termékhez mennyiséget megadva ütöd fel a rendelést (nem gyorsgombokkal, mint a villám fagyi beállításnál), és nem akarod a terméket fogyás szerint nyilvántartani

Villám fagyi beállítás

Akkor használd ezt, ha néhány termékféléd van, de azt gyorstüzelő módban kell kiszolgálni, nagy áteresztő képességgel, és nem akarod az egyes termékek fogyását elektronikusan nyilvántartani… Azért villámgyors mert gyorsgombokat hozhatsz létre, így nincs benne felesleges mozdulat. Nem kell minden egyes tételhez megadni, hogy hány darab kell belőle.

Ha létrehozod gyorsgombként a rendelt mennyiségeket adott termékből, akkor elég csak azt megnyomni egyszer pl. Ha valaki 5 gombóc fagyit rendelt, nem kell megnyomni a fagyi gombot és azután megadni, hogy darab volt belőle, hanem létrehozod az 5 gombócos fagyi gyorsgombot és elég csak megnyomni, és már kész is.

Okos fagyi beállítás

Akkor érdemes ezt használni, ha fajtánként elektronikusan, készletkezelés szintjén is nyomon akarod követni, melyikből mennyi fogy, mennyi van.

Háttérben fut az Ntak adatszolgáltatás.
Nem kell hozzá nyomtató, de ha akarod, akkor van.
Ha akarod, kezel fogyást, készletet, receptúrát és van hozzá rendelési applikáció is. Nézd meg az árak, ajánlat menüpontot.
Az alaprendszer ezekre a típusokra bőven elegendő lehet. Abban találod azt, hogy mit tud a szoftver és milyen képességei vannak.

Két féle képpen tudod kipróbálni.
30 másodperces megoldás: Hívj fel, adok egy kódot, jelszót és már használhatod is 1-2 perces megoldás: regisztrálj magadnak egy fiókot tesztelésre a megfelelő típus beállítással és már használhatod is. https://rendeljitt.hu/teszteld