rendeljitt.hu Logo

Mennyit ér rendeljitt.hu?

Főmenü, szoftverek, árak

Annyit ér a Rendeljitt:

  • amennyi pénzt megtakarít neked
  • amennyi olyan pénzt keres meg neked, amit eddig nem tudtál megkeresni

Ahhoz, hogy ezt ki tudd számolni, töltsd ki ezt a kalkulátort!
Havi szinten add meg az alábbi adatokat!
Hagyd üresen, ha olyan szolgáltatásod nincs, vagy nem kell, vagy olyan jól dolgozol, hogy nincs költséged, vagy annyira ügyes vagy, hogy te más megoldásokkal sem tudnál több pénzt keresni és neked nem kell hatékonyabbnak, termelékenyebbnek lenni!
... de, akkor miért is nézegeted ezt az oldalt?

Felesleges kütyü nyomkodási költséged. Felesleges munkavégzésből származó költség.
A pultos idejének kb. 10-15 %-át a kütyük nyomkodásával eltöltött idő teszi ki. Pénztárgép, bankkártya, Ntak szoftver nyomkodása stb. nyomkodása. Hogy becsülöd? Hány Ft lehet havonta ez a költséged? Ne találgass! Mérd meg!
A Rendeljittben minden automatikus, így ezeket a költségeket akár teljes egészében megtakaríthatod. Rendelés felvétel, bankkártyás fizettetés, Ntak adatszolgáltatás 2 gombnyomásból. Amit nem költesz el feleslegesen azt a Rendeljitt keresete nagyjából.
Ft
Felesleges pincér munka a rendelés felvételi folyamatban
A pincér munkájának a 15-20% a rendelés felvétellel megy el. Ha a vendég be tudja küldeni a telefonjáról, hogy 2 sör 1 vodka a B6 asztalhoz vagy 1 pizza a J9-hez, ráadásul úgy, hogy a konyhában nyomtatódik ki az étel és a pultban az ital rendelés, akkor ehhez felesleges a pincérnek szaladgálnia.
Rendeljittben benne van az a rendelési felület, amivel a vendéged asztalhoz tud rendelni. Ezt hívjuk mi automata pincér funkciónak. Nem állítjuk, hogy mindenki használná, de sokan és egyre többen igen. Ha használja a vendég, akkor azt a rendelést nem kell felvenni a felszolgálón keresztül, így nem keletkezik felesleges költséged. Becsüld meg, hogy mekkora lehet ez a bér és idő költség. Pontosabban azt írd be, amit szerinted a meg tudnál spórolni ezzel a lehetőséggel. Na, azt a Rendeljitt keresi neked.
Ft
Felesleges pultos munka a rendelés felvétel folyamatában
A pultos munkájának kb. 10-15 %-át a rendelés felvétel folyamata teszi ki. Ez mennyi is bérben? Ha a vendég be tudja küldeni a telójáról, hogy 2 lángos és 2 sör, akkor felesleges ezért a vevőnek sorban állni és a pultosnak felesleges személyesen faggatnia a vevőt, hogy mekkora sört kér és milyen lángost, mert azt a vevő már kiválasztja a lehetőségek közül és úgy adja le a rendelését pontosan úgy, ahogy a vendéglátó kéri. Ennél gyorsabb nincs.
Rendeljittben benne van az a rendelési felület is, amivel a vevőd sorban állás nélkül tud rendelni. Ezt hívjuk mi pultsegéd funkciónak. Nem állítjuk, hogy mindenki használná, de sokan és egyre többen igen. Ha használja a vendég, akkor azt a rendelést nem kell felvenni a pultban, mert már beküldték, így nem keletkezik felesleges költséged. Becsüld meg, hogy mekkora lehet ez a bér és idő költség! Pontosabban azt írd be, amit szerinted a meg tudnál spórolni ezzel a lehetőséggel. Na, azt a Rendeljitt keresi neked.
Ft
Felesleges telefonos rendelés felvételi munka.
Ha az ügyfélnek jó az online rendelés lehetősége és leadja egy felületen keresztül, hogy sonkás pizza és megadja a címet, stb., akkor ezt a munkát felesleges elvégezni.
Rendeljittben benne vannak a házhoz szállításra rendelési felületek is. Nem állítjuk, hogy mindenki használná, de sokan és egyre többen igen. Ha használja a vendég, akkor azt a rendelést nem kell telefonon felvenni, mert már beküldték, így felesleges költséged sem keletkezik. Becsüld meg, hogy mekkora lehet ez a bér és idő költség! Pontosabban azt írd be, amit szerinted a meg tudnál spórolni ezzel a lehetőséggel. Na, azt a Rendeljitt keresi neked.
Ft
Felesleges fizetési folyamat a pultban, a pincérnél vagy a futárnál:
Az 1.-es pontban már megadtad a kütyü nyomkodási költségnél, az időköltségedet. Ide ne ezt írd, hanem azokat az összetett elszámolási folyamatokat, amikor pl. pultnál utólagosan fizetteted a több rendelésből álló fogyasztást, vagy az asztalnál a számla szétdobást, stb.!
A Rendeljittben az asztalhoz rendelési felületeken keresztül leadott rendeléseket a rendszer akár névre szólóan nyilvántartja, így végső elszámolásnál a számla már szét is van dobva. Ha a vendég ki is fizeti a rendelési folyamat végén a felületen online a fogyasztást, akkor már nem csak a rendelést felvenni, a fogyasztást beütni sem kell, de már a fizettetési folyamat időköltsége is meg van spórolva. Becsüld meg, hogy mekkora lehet ez a bér és idő költség! Pontosabban azt írd be, amit szerinted a meg tudnál spórolni ezzel a lehetőséggel. Na, azt a Rendeljitt keresi neked.
Ft
Hibázás javításából adódó költség
Ez az, amikor észreveszed, hogy rossz gyűjtőre nyomtad a pénztárgépet, vagy amikor a bankkártya terminálon pl. 4970 helyett 4790 –et ütsz, de javítod. Ezzel idő megy el? Ha kézzel nyomkodsz, akkor hibázol. Ha tetszik, ha nem. A könyvelésben, pénztárban nem egyeznek az adatok. Erről jegyzőkönyv, stb. könyvelési korrekció készül. Ez is költség vagy nem? Mekkora lehet az a bérköltség, ami konkrét korrekcióval megy el és mekkora lehet az utómunka költsége?
Rendeljittben nem nyomkodsz pénztárgépet és bankkártya terminált, így nem ütöd félre, így nem kell javítani. Ha a Rendeljitt nem hibázik, akkor ezt a pénzt a Rendeljitt keresi neked.
Ft
Észre nem vett, vagy észrevett, de nem javított hiba költsége.
Tudod, amikor helyben fogyasztásra ütöd az elviteles kaját. Ilyenkor az államot károsítod. De ha 27%-ra ütöd azt, amit 5%-ra kéne, akkor magadat. Ha 10000 Ft rendelést 27%-ra ütsz 5 helyett, akkor csináltál magadnak kb. 1650 Ft felesleges áfa fizetést vagy fordított esetben ennyivel károsítottad az államot. Mekkora lehet ez a költséged? De ne csak ezt írd ide, hanem a probléma további kockázatait is. Tudod, ha egy NAV ellenőrzés éppen észreveszi a hibát annak ellenére, hogy törekszel a szabályosságra. Hogy áraznád ezt a kockázatot? Adóbírságra, pótlékokra, tortúrára és következményekre nincsenek számaim és nem akarlak manipulálni több millás költségekkel. Mond meg te ezt a számot!
A Rendeljittben minden tételhez előre programozott gyűjtők társulnak. Ha a fogyasztás módja helyesen van megadva és a termék jól van beállítva, akkor szinte lehetetlen a hibázás. Ha nincs hiba, nem kell javítani. Amit itt megtakarítasz, azt is a Rendeljitt keresi neked.
Ft
Kollekciók, menük, akciós termékcsomagok Áfa bontása veszteség vagy nyereség
Ha egy kóla 1000 és egy hambi 2000, akkor az 3000 külön beütve, de ha menüben adod, akkor pl. 2800. Gondolnád, hogy 200-at buksz, de ez nem igaz. Kereshetsz a 2800-an, ugyanannyit, vagy akár többet, mint a 3000-en. Ez összetett művelet és kézzel vezérelni ezt lehetetlen, így valószínűleg ezen a költségen is több tízezret veszíthetsz, ha ezzel nem törődsz.
A Rendeljitt képes úgy menüt létrehozni, hogy az eladási árakat átsúlyozza. Pl. 200 lesz a kóla és 2600 a hambi. Így kedvezményt is adtál, de Áfa fizetési kötelezettséged csökken, így a nettó eredmény akkora maradhat, vagy akár nagyobb, mint a listaáras értékesítésnél. És mindezt egy gombnyomással. Hány menüt adsz el havonta? Ha így árazod, akkor mennyit keresel az eddigiekhez képest? Azt a Rendeljitt megkeresheti neked.
Ft
Különálló Ntak szoftver nyomkodása
Ezt ne is analizáljuk. Értelmetlen és felesleges és még kb. 5-10%-nyi költség és hibázási lehetőség a pultos bérében. Írd ide azt, hogy mennyit fizetsz egy különálló Ntak szoftverért, és a nyomkodás bérköltségét!
Rendeljittben ez is lefut automatikusan minden folyamat végén. Ami időt, pontosabban bérköltséget itt megtakarítasz azt a Rendeljitt keresi neked. Vagyis többet, mert hasznos munkát tud majd végezni a kollégád.
Ft
Elbukott üzletből fakadó költségeid és a lassúság költsége, pontosabban az, ami megkereshető lenne, ha lennének rendelési, időzítési alkalmazásaid. Legnagyobb veszteséged az a pénz, amit nem keresel meg.
Ha kézzel nyomkodsz, lassú vagy és veszteséget termelsz
  • mert kifordulnak a sorból, mert utálnak sorban állni
  • mert már oda se mennek hozzád, mert tudják, hogy sorba kell majd állni, vagy rendelne még egy kávét, desszertet, sört, de inkább nem áll vissza, mert sor van és te lassú vagy
  • mert nem kérik ki a következő kört az asztalhoz, mert a pincér nem ér oda
  • mert a következő asztaltársaság nem ül le, mert az előző még arra vár, hogy elszámoljon a pincérrel
Mekkora lehet ez a költség? Napi 10000 Ft elbukott forgalom az havi 300 000.
A Rendeljittel gyorsabb leszel, így ez a veszteséged is csökkenhet és a Rendeljitt rendelési fizetési felületei még tovább gyorsíthatnak. Azt, amit elbuksz lassúságod miatt, a Rendeljitt rendelési felületeivel, alkalmazásaival megkeresheted. Nem mindet, de nagy részét. Mennyit nyerhetnél, ha gyorsíthatnál a folyamataidon aRendeljitt-el? Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Tökéletlen szolgáltatás költsége.
Mert ilyen is van. Minden pultosod, minden pincéred, kollégád minden pillanatban tökéletesen dolgozik és tökéletesen kínálja az akciókat és azt, amit épp el kell adni? Mindenki elhozza az összes elhozható pénzt az ügyfelektől? Mennyit nem hozol el havi szinten?
A Rendeljitt felületek gyakorlatilag robotok. Mindig ugyanúgy futnak le és mindig kínálnak és értékesítenek. Ez segít kimaxolni a lehetőségeidet. Pl. minden rendelés végére kínál egy akciós desszertet, vagy üdítőt, vagy amit akarsz. Te irányítod. Mennyi pénzt nem hozol el az ügyfeleidtől? Annak mekkora részét kereshetnéd meg, ha lenne ilyen eszközöd? Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Felesleges emberállománnyal kapcsolatos költség.
Ha az automatizálás miatt 6 helyett 4-el is tudsz dolgozni, mert a pincér nem szaladgál, rendeléseket felvenni, fizettetni és fogyasztást szétdobni, akkor feleslegesen foglalkoztatsz több embert, mint kellene. Ha vevő készen rendel appról a sorban állás helyett pultnál történő átvételre, vagy asztalhoz, akkor csak kiszolgálni kell a rendelést, de nem felvenni. Mennyit spórolhatnál, ha jobban szerveznéd az automatizálással a folyamataidat. Amit megspórolhatnál, az is egy költség. Azt írd ide!
A Rendeljitt rendelés felvételi és fizetési appokból épül fel. Azért lettek létrehozva, hogy ezt a feladatot is teljesítsék, így ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Állandó kollégahiány költsége.
Kollégák a vendéglátásban jönnek, mennek. Ha kevesebben vagytok, megnő a várakozási idő, romlik az ügyfélélmény, ami elbukott üzletekhez vezet, veszteséghez vezet. Mennyi kárt okoz neked a kollégahiány?
A Rendeljitt full automata, így pótolhatja a hiányzó kollégát is. Ha használod, kevesebb emberrel tudsz jobb minőségű szolgáltatást nyújtani, mert a robotok helyettesítik az embert. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Betanítás költsége és a lelépő, cserbenhagyó melós
Ne csinálj úgy, mintha dúskálnál a pincérekben, pultosokban. Ha sikerül is embert felvenned (és nem csak a felesleges munkát fogod elvégeztetni vele), akkor azt be kell tanítanod, ki kell képezned. Ez költség, idő, energia. A Rendeljitt alkalmazásokat beállítod és úgy működnek, ahogy te akarod. Ráadásul a betanított embered elmegy máshova dolgozni, ha akar. Ugye nem gondolod, hogy a pultos, pincér nem fog otthagyni az első adandó alkalommal, ha jobb fizetést, csicsásabb, rangosabb, kényelmesebb ajánlatot kap?
A Rendeljitt nem megy sehova. Marad és téged szolgál. Mivel minden folyamat csak néhány gombnyomás, így az új kolléga betanítása is villámgyors és egyszerű. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Házon belüli emberi konfliktusok, viszályok, költsége, vagyis a humán erőforrásoknak való kitettséged költsége
Kimondható feketén fehéren, hogy a helyettesítés azt jelenti, hogy a munkaadó vagy a kollégák szívnak a helyettesített helyett. Ha Klári gyereke beteg, akkor te szívsz. Ha Balázs elmegy szabadságra, akkor te dolgozol. Ennyi. Mivel a klasszikus rendszerek emberfüggő folyamatokat valósítanak meg, így a klasszikus vendéglátó szoftverek használatánál te szívsz. Mennyire becsled ezt a költségedet?
A Rendeljitt nem fog elhagyni. A Rendeljitt alkalmazásai robotok. A Rendeljitt nem szül, nem beteg, nem megy szabira, nem kér többet, nem klikkesedik, nem utálja a többi kollégát. Mindig ugyanúgy végzi a munkáját. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
A kényelmed és az egészséged költsége
Miért kell a tulajdonosnak, a melósnak vezetőknek halálra dolgozni magát? Miért kell állandóan stresszben élnek? Mennyi lehet ez a költség?
A Rendeljitt alkalmazásai helyetted dolgoznak. Távolról elérhető a rendszer. Tulajdonos, vezető vagy jogosult kolléga beléphet a rendszerbe távolról. Bármely pillanatban láthatja távolról, hogy mi történik, mekkora a forgalom, a készlet, a rendelésállomány. Távolról árazhatsz, változtathatsz a kínálaton. Nem kell a gép mellett állni… Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Háttérmunkából származó költségek
Ez a klasszikus vendéglátáshoz tartozó adminisztrációs költség.
A Rendeljittben ez is csökkenthető! Távolról elérhető a készlet, az elszámolások, a kimutatások, statisztikák funkciók, így a könyvelő, a beszerző, vezetőség és tulajdonosok munkája azonnal real time támogatva van. Archiváljuk a forgalmi adatokat, a Rendeljitt és a vendéglátó közötti számla dokumentációkat, mellékleteket stb. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Tervezhetőség, pontosabban a tervezhetetlenség költsége
Volt már olyan, hogy több fogyott volna el, ha lett volna, ha tudtad volna, hogy több kell, vagy olyan, hogy rajtad maradt valami? Ismered az üresjáratot? Tudod, azt az időszakot, amikor nincs vendég. Mekkora ez a költség?
Egy klasszikus vendéglátó rendszer ezekkel nem foglalkozik, de a Rendeljitt képes az előfizetések, előrendelések kezelésére és arra, hogy időszakokra vezéreld az átvételt, fogyasztást ilyen olyan akciókkal. Már ma megtudhatod, hogy három nap múlva miből, mennyit kell kiszolgálni. Előfizetőket gyűjthetsz, előrendeléseket vehetsz fel. A Rendeljittel már ma megkaphatod annak az árát, amit holnap kell főznöd. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Informatikai fejlesztési költségek
A vevőid ügyfeleid elvárják, hogy mutasd magad az Interneten valamilyen felületen. Elvárják, hogy mutasd az aktuális kínálatodat, ajánlásaidat, akcióidat. Te is néznél online étlapot, nem? Már, ha lenne. De elvárnád, hogy legyen… Az ilyen felületek létrehozása nyűg és költség ugye? Járj utána, hogy mennyibe kerül létrehozni ezeket a felületeket! A létrehozás költségét add meg!
Ilyen költség nincs a Rendeljitt használatával, mert a Rendeljitt-en létrejön a weboldalad, online étlapod, a kínálatod és rendelési felületeid, ha akarod. Csak be kell kapcsolni ezeket. A Rendeljittben nincsenek ilyen költségek.
Ft
Informatikai fejlesztési költség a rendszer kiépítése is
Ha olyan rendszert üzemeltetsz vagy vezetsz be, ami nem wifis, hanem kábel alapú, akkor a kábeleket ki kell építeni pl. a nyomtatók és helyi gépeid között. Ha több helyre kérsz nyomtatót, akkor több helyre kell behúzni, bevésni, de így is kábelek fognak lógni itt ott. Saccold meg, mennyi lenne, vagy mennyi volt, amikor csináltad! Azt írd be!
A Rendeljitt minden eszköze képes wifiről üzemelni, így oda rakod az eszközeidet, ahova akarod és nem lesz kábeldzsungel. A Rendeljittben nincsenek ilyen költségek, vagy csak minimális. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Elektronikus megjelenési felületek üzemeltetési költségei
Ha létrehoztad ezeket a felületeket magadról a neten, akkor azokat karban is kell tartani. Ha rendelős felületet hoztál létre, akkor azt üzemeltetni is kell! Ez is költség nem? Mekkora? Azt írd be! Vagy maguktól fognak állandóan valós tartalmat mutatni? A tartalom feltöltését még elvállalhatod, de a tárhely kezelés, vásárlás, webhely adminisztrációs és egyéb információs technológiai feladatokat, modernizálást és beavatkozást te fogod csinálni? Vagy ha valami hiba van, akkor ott marad egy torzó a weboldalad helyén? Vársz a sógorod haverjára, aki majd megbütyköli valamikor valahogy „ingyen”.
Az Rendeljitt-es weboldalad és az online étlapod kínálata abból épül fel, amit a rendszerbe feltöltesz. Mindig aktuális árakat, képeket, leírást mutat a termékekről és aktuális adatokat, információkat a boltról házhoz szállítási feltételekről, költségekről. Mert minden egy rendszerben van. A Rendeljittben nincsenek ilyen költségek. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Más vendéglátó szoftverek költségei
Ha veszel egy valamire való rendszert, akkor rendszert, akkor a pénzbe kerül ugye? Szoftver licence, dedikált terminálok és monitorok, egyéb eszközök ezek avulása, meghibásodása, stb. Dedikált terminál az, amin csak egy adott szoftvergyártó terméke fut és minden más le van tiltva, így semmire nem jó az eszköz, ha letelik a lincence. Ezt is jól gondold át! Régi rutin az, hogy ilyenekben gondolkodnak a vendéglátók. Ide azt a költséget írd, amibe most kerül az, amiben dolgozol, vagy azt, amit venni szeretnél.
Rendeljitt felhő alapú. Rendeljittben nincsenek ilyen költségek. Elég egy PC, notebook, vagy Androidos teló, de inkább tablet és Internet kapcsolat. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
A rossz rendszer, rossz szoftver választásából adódó költség
Nem ismerhetsz minden vendéglátó rendszert, szoftvert. Nem tudod azokat kipróbálni, általában nem is engedik, vagy szándékosan akadályoznak a döntéshozatalban… Egy ilyen rossz döntés évekre kárt okozhat számodra. Éves licencek, hűség idő, gúzsba kötés. Nehéz megbecsülni annak, aki még nem járt így. Mennyi lehet szerinted? Azt írd be! De ide tartozó költség az is, ha a szoftver nem alkalmazkodik hozzád, hanem téged kényszerít ostoba keretek közé.
A Rendeljittben ilyen költség sincs. Kipróbálhatod a tesztfelületen. Nem kérünk kötelező elköteleződést. Mi nem akarunk neked terminálokat eladni, hogy azután csak a mi szoftverünk fusson azon. Mi hiszünk a szabadságban és abban, hogy annyira jónak kell lennünk, hogy mindennap minket válassz! Ha van jobb nálunk, csak dobj el minket és használd azt! Nem fogjuk megakadályozni. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Rendelési alkalmazások, applikációk fejlesztésének költsége
Ez kell! Ha tetszik, ha nem! Ez dolgozik majd helyetted, ettől fognak imádni az ügyfeleid. Emiatt lesz minden jobb, szebb, hatékonyabb, kényelmesebb, több pénzed, időd… A rendelési alkalmazások önmagukban meg sem állnak. Csak akkor hatékony, ha az egy vendéglátó rendszerbe csatlakozik. Nem elég a rendelést begyűjteni, de ha már be van gyűjtve, akkor fusson is végig az össze folyamaton. Vegye le készletről a fogyást, fizettessen, stb. Többféle technológiát kell, hogy használjon, és több rendszerbe kell, hogy beépüljön. Hidd el, hogy már tudni sem akarod, hogy mit kell egy rendelési alkalmazásnak tudnia, mire legyen képes. Az önmagában értelmetlen egy rendelési alkalmazás létrehozása. Tetemes költség és valószínűleg egy vendéglátó számára kigazdálkodhatatlan. Átfogó rendszerbe építve pedig egy vagyon.
A Rendeljitt olyan vendéglátó rendszer, amiben benne vannak az alkalmazások. Pontosabban, azokból épül fel a rendszer. Több, mint 20 féle rendelési forgatókönyvet valósítanak meg. Rendeljittben ezeket megkapod! Próbáld ki a tesztfelületen! Ingyenes! Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Letöltős alkalmazások csapdája és ezek költsége
Bár a rendelési alkalmazások még nem terjedtek el, lesznek olyan vendéglátó szoftveres cégek, akik rád akarják majd beszélni a telefonra letöltős rendelési alkalmazásukat. Lehet, hogy pénzért, lehet, hogy ingyen. Jól gondold meg! Te sem töltenéd le egy strandon a lángosos alkalmazását, aztán a büféét, egy sör vásárlásához, aztán a fagyizóét 2 gombóc fagyi miatt. Ha ilyen letöltős alkalmazást vásárolsz, azt alig fogják használni és te azt fogod gondolni, hogy ez egy “rakás sz@r” és azt, hogy “hülyeség, így nem vásárol senki”. Pedig az alkalmazásos rendelés működik, csak nem akarja letölteni senki a sokadik alkalmazást egy kávé rendeléséhez. Szóval a rosszul megválasztott alkalmazás is költség. Akkor, most használj alkalmazást vagy ne? Használj, de ne letöltőst, hanem webes alapút. A webes alapú alkalmazás ugyanúgy csipog, zörög, berreg, jelez, ha valami történik, de nem kell letölteni, mert az Andriod technológiák nagyrészt már tudják azt, amire régen csak a letöltős appok voltak képesek. A Rendeljitt alkalmazásait nem kell letöltenie senkinek. Webes alapúak, így nincs költség sem a létrehozásával, sem az üzemeltetésével, így azzal se, ha véletlenül nem használná senki.
A Rendeljitt alkalmazások webes alapúak készen vannak, azonnal használhatóak, mi tartjuk karban, mi fejlesztjük… A mi költségünk, feladatunk, kockázatunk és nem a Tiéd. Neked csak használni érdemes:) Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Rendelési alkalmazások üzemeltetésének, karbantartásának, modernizációjának költsége
Ha a rendelési alkalmazásra szükség van, akkor karbantartani, üzemeltetni kötelező. Időnként modernizálni kell, tesztelni, frissíteni, ésszerűsíteni, stb. Ok, hogy építtetsz egy appot ma egy lakás áráért, vagy veszel egyet, mert meggyőztek róla, hogy jó lesz, de mi lesz holnap, amikor rájössz, hogy valami nem jó, vagy bővíteni, módosíttatni, modernizálni szeretnél? Mi lesz, amikor megváltoznak a fogyasztói szokások, technológiák? Ezt akkor ki fogja kifizetni? Te?
A Rendeljittben ez sem a te költséged feladatod. A Rendeljitt ezt mind megoldja! Csak az előnyét kell élvezni. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Online fizetési rendszer kiépítésének költsége
A vevőid elvárják az online fizetés lehetőségét. Ezt csak az tagadja, aki még sosem próbálta. Szerintük ilyen nincs, de a valóság az, hogy pl. a házhoz szállításra leadott rendelések kb. 30%-át már ki is fizetik online a folyamat végén. Egy 25 éves fiatal már úgy akar sört rendelni, hogy a rendelést leadja egy alkalmazásban és a végén online ki is akarja fizetni. Ez vendéglátói érdek is, mert nem kell fizetéssel bajlódni és úgy is kártyás fizetés lesz a végén… Az online fizetés beépítése egy rendszerbe elég nehéz feladat. Drága és hosszadalmas. Technikailag: dinamikus oldalba kell beágyazni. Egy egyszerű weboldalba, statikus felületekbe nem lehet. Ahhoz, hogy lehessen nálad online fizetni egy rendelés végén először létre kell hozni azokat a felületeket, amikbe beágyazod a fizetési felületeket. BRRR. Még olvasni is szörnyű… Ha magadnak csinálod, nem csak a banki interfész kapcsolatot kell kiépíteni, hanem a saját felületed is alkalmas kell, hogy legyen erre a feladatra.
A Rendeljitt ezt is megoldotta, így ez a költség sincs. Amint regisztrálsz egy fiókot magadnak, már lehet is nálad online fizetni. DE! Csak ha akarod. Sok 50+-os vendéglátó még fél ettől! Ez nem kötelező! Csak lehetőség! Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Online fizetési rendszer üzemeltetésének költsége
Ez legalább olyan borsos költség, mint a létrehozás. Nem elég kiépíteni, de fenn is kell tartani az interfész kapcsolatokat. Műszaki hibák elhárítása, protokollok megváltozása, titkosítási eljárások, adatbázis kapcsolatok jogszabályoknak, szabályzó hatóságoknak való megfelelés, stb. Ha ezt te csinálod, akkor is idő, energia, de valószínűleg nem értesz hozzá, így valakinek fizetned kell, aki néhány órán belül be tud avatkozni, ha szükség van rá.
Rendeljittben ezt a kapcsolatot mi építjük, üzemeltetjük, felügyeljük, tartjuk karban, és ha kell, beavatkozunk. Így ennek sincs költsége! Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Fizetési jutalékok és a fizetéssel kapcsolatos költségek viselése
Most az összes kártyás fizetéssel kapcsolatos költséget te fizeted. Jutalék, amit a banknak fizetsz Terminál díj. Vagy megvetted, vagy bérled, vagy kapod “ingyen”. Fizetési szolgáltató rendszerére csatlakozási díj. Tudod, hogy utána fizethess a banknak:) Terminálok pénztárgéppel való összekötésének díja. Ha ezt nem léped meg, akkor állandóan csak nyomkodsz. Amit benyomkodsz a pénztárgépbe, azt benyomhatod a terminálba is kézzel. Vendéglátó szoftverbe és a POS terminál rendszerbe kötésének díja. Ha ezt nem teszed meg, akkor megint csak nyomkodsz.
A Rendeljittben ilyenek jó esetben nincsenek. Még a fizetési jutalékot is átháríthatod a vevőre az alkalmazásokban kényelmi díjak formájában. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Borravaló rossz nyilvántartása és ennek költsége
Hogy gyűjtöd a borravalót? Tudtad, hogy a vendéglátás szakmai szervek, a vonatkozó minisztérium és a Kúria ítéletei, egyeztetései alapján, a legvalószínűbb formákban, a keletkezés és a kiosztást tekintve 7 féle forgatókönyv alapján kell adót fizetned vagy kaphatod adómentesen.? Ebből 3 adómentes, 4 adóköteles. A Rendeljittben ezek külön gyűjtésére és nyilvántartására is lesz lehetőség. Ennek jelentése az NTAK-ba már kötelező, így nyilván kell tartani. Ez is költség vagy nem?
Ezt a Rendeljitt segít kezelni így csökkenti ebből származó terheidet is. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Szervízdíj nyilvántartás és szétosztás költsége
Ez is munkaidőbe kerül, ugye? A Rendeljitt egyszerre többféle szervizdíjat is tud kezelni. A szervizdíjat szabadon lehet használni, lehet az árba beépíteni, az árra rászámolni, lehet különböző szolgáltatásformákhoz rendelni (helyben, elvitel, stb.).
Ezt is segít kezelni a Rendeljitt. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Könyvelővel való kommunikációnak a költsége
Ha jogosultságot adsz a könyvelőnek, akkor az rálát távolról a működésére, letöltheti a forgalmi adatokat, elszámolásokat stb.
A Rendeljitt ez is a költségeidet csökkenti. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Üzembiztonság költsége, rendszerüzemeltetési, karbantartási, fejlesztési költségek
Nehéz megítélni, hogy ez mekkora, de tetemes. Itt a vendéglátó szoftver, rendszer szolgáltatójának költségeiről van szó. Erről tudjuk, hogy beépülnek az árakba, de jelentős üzembiztonsági kockázatot is rejtenek. A klasszikus rendszerek, helyi gépeken futnak. Ha a helyi gép elromlik, akkor nincs rendszer. Ha ez szombat este történik meg teltháznál, akkor baj van. Ha helyi szoftvereket üzemeltet egy szolgáltató, az azt jelenti, hogy ha 1000 ügyfele van, akkor neki 1000 rendszert kell karban tartania. A helyi gépen futó szoftver sokszor csak helyben javítható. A szakembernek ki kell mennie… Ez idő és pénz.
A Rendeljitt felhőből fut. Nem 1000 rendszer van, hanem csak egy. Így nekünk nem 1000 rendszert kell karban tartani, hanem csak egyet. Ha egy gép elromlik a vendéglátónál, akkor az vegyen elő egy telefont és folytassa a munkáját arról. Így szinte nulla az üzembiztonság kockázata. A fejlesztések is ilyen gyorsan zajlanak. Ha egy fejlesztéssel elkészülünk, akkor csak frissítünk és már minden ügyfelünknél elérhetőek az eredmények. Nem kell 1000 rendszerre frissítést küldeni, csak egyre. Ezért tud a Rendeljitt csúcsminőségű szolgáltatást nyújtani olcsón. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Jogi háttér költsége
Ha rendelési felületeket használsz, vagy ha házhoz szállításra címadatbázist tárolsz, akkor annak jogszabályi feltételeknek kell megfelelni. ÁSZF-ben kell szabályoznod a szolgáltatás kereteit és adatkezelési szabályzatban a vevőid adatait. Az, hogy mely magánszemély, hol lakik, mit eszik, mik az elérhetőségei, érzékeny adatok. Ezeket a szabályzatokat kivel, hogyan fogod elkészíttetni? Ha változtatni kell, mert kell, akkor ismét karbantartatod egy ügyvéddel? Mekkora ennek a költsége?
A Rendeljittben ezek benne vannak. Megcsináltuk, karbantartjuk helyetted, így ilyen költséged sincs. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Egyéb fel nem sorolt költségek, amiket nem említettünk, de vannak, lesznek
A te adataidnak tárolása, biztonsága, vevőid és azok címadataiknak a tárolása, jövőbeni kihívásokra felkészülés (pl. 2024 július 01-től online nyugta bevezetési időszaka, 2028-tól kötelező minden pénztárgépesnek), adatbázis kapcsolatok más szolgáltatókkal, futárcégekkel, stb. Ezeket, ki hogyan fogja megoldani? Te?
Bízd ezeket is a Rendeljitt-re. Ezt is megkeresheted a Rendeljitt-el.
Ft
Az általad jelölt költségek összesen
Most add össze ezeket a költségeidet! Mármint a számszerűsíthetőeket mert a reputáció, renomé romboló, áfa tévesztős, üzletvitel és egzisztencia veszélyeztető, elmaradt bevétel és haszon, kényelemi faktorok, stb. ugye nehezen számszerűsíthetők. De azért próbáld meg! Mennyinél tartasz? 5 - 50 milla / év. Méretedtől függően
A Rendeljittel ez csökkenthető, jó esetben szinte nullázható. Na, nagyjából ennyit keres neked a Rendeljitt.
Ft
Akkor most miért is fontos az, hogy a Rendeljitt mennyibe is kerül?