rendeljitt.hu Logo

A Rendeljitt.hu-n 10 perc alatt rendelési alkalmazásod lehet! Mire vársz?

Főmenü, szoftverek, árak

Szerinted miért használ a McDonalds, a Burgeking, a KFC, stb. rendelési alkalmazásokat, rendelési felületeket?

Azért, mert így gyorsabbak, pontosabbak, kevesebb munkával jobb minőségű szolgáltatást tudnak nyújtani. Olcsóbban dolgoznak, és többet keresnek. Nem végeznek felesleges munkát és a pultba készen érkeznek a rendelések. Csak ki kell szolgálni.

Te miért nem használsz rendelési alkalmazásokat?
Mert nincs neked. Ugye?

A Rendeljitt egy olyan vendéglátó rendszer, amiben ezek benne vannak. Csak használnod kell!

Vevő rendelési felületek, alkalmazások a Rendeljittben készen vannak a:

  • pultos rendelés gyorsítása - Rendelj sorban állás nélkül
  • Asztalhoz rendelésre - 6-os asztalhoz 2 sör és egy pizza
  • házhoz szállításra (országosan, irányítószám alapján vagy távolság alapján számítja a szállítási díjat, ingyenes limitet, minimális rendelési értéket)


Az alapprobléma, amit a rendelési applikációnak meg kell oldania:

Mire való a rendelési alkalmazás? Hogyan működik? Kik használnák? Miért jó ha van rendelési alkalmazásod? Mire való?
A rendelési alkalmazás arra való, hogy aki akarja, a rendelését azon keresztül le tudja adni hozzád.

Akkor ez olyan, mint egy webáruház?
NEM! Még véletlenül sem. A webáruház begyűjt egy rendelést és nagyjából be is fejezte a feladatát és azután valami történik majd valamikor. A rendelési applikáció alkalmas arra, hogy számos rendelési forgatókönyv alapján irányítsa az azonnali eseményeket. Pl. gyere fizetni,, vedd át a rendelésed, kb. 10 perc mulva lesz kész, elindult a futár, stb. A Rendeljittben több, mint 20 féle rendelési forgatókönyv segíti a rendelésfelvételi folyamatokat.

Miért jó neked a rendelési applikáció?


Kinek, mely vendéglátónak való a rendelési alkalmazás?
Gyakorlatilag minden vendéglátónak, aki felismeri, hogy digitalizációval nyerhet. Azoknak, akik fejleszteni akarják folyamataikat, hogy kevesebb munkával, akár kevesebb kollégával jobb szolgáltatást tudjanak nyújtani.

Kürtőskalács árustól az ételgyárakig, büfé kocsitól, a sok asztalos felszolgálós éttermekig, kifőzdéktől a bárokig, helyben fogyasztásostól a házhoz szállításosig, azonnali rendelésestől az előrendeléses üzletmenetet folytató vendéglátókig, mindenkinek.

Hogyan működik?
A vendéglátásban a rendelési folyamatokban elvégzett munka 80%-a megtakarítható. A rendelési alkalmazás arra való, hogy az dolgozzon helyetted. Úgy működik, hogy helyetted veszi fel a rendelést a pultban vagy az asztalnál. Nem kell letölteni. Felhő alapon működik. Legjobban egy webáruházhoz vagy internetes piactérhez hasonlítható. Vendéglátó boltot nyit a Rendeljitten. Feltölti a termékeit. Vevő megtalálja és rendel tőle. Forgatókönyvek szerint zajlanak a visszaigazolások, értesítések. Nézd meg a videókat lejjebb!

Kik használnák?
Az alkalmazáson keresztül való rendelés nem kényszer, nem kötelező a vendég számára, csak lehetőség. Azok használnák, akiktől nem idegen az elektronikus úton való rendelés. Vagyis a fiatalok közül, majdnem mindenki. Ahogy az életkorban megyünk előre annál kevesebben. 82 éves Béla bácsi valószínűleg nem fogja.

Miért jó egy vendéglátós rendelési alkalmazás?
A vevőnek azért jó, mert nem kell feleslegesen sorban állnia egy pult előtt vagy pincérre várni csak azért, hogy rendelhessen. Neked, kedves vendéglátó meg azért jó, mert a pultos és a pincér munkájának jelentős részét megtakaríthatod. Gyorsabban és többet tudsz kiszolgálni kevesebb munkával és kényelmesebben.

Gondold végig! Egyet fogsz érteni. Figyeld meg a folyamataidat! Felesleges munkát végzel és végeztetsz. Nem ezért áll sorba a vevő a pultnál, mert veled akar bájologni, hanem azért áll sorba, mert nincs más lehetősége a rendelésre. A pincérre se akar várni az ügyfél egy bárban szombat este, azt akarja, hogy legyen ott a sör. Te is az applikációs rendelést választanád a sorban állás helyett ha lenne rá lehetőséged. Játssz el a gondolattal, hogy mi lenne, ha tőled is rendelhetnének rendelési alkalmazáson keresztül! Neked sem kell végigcsinálni a rendelési folyamatot (duma, duma, gépnyomkodás, fizettetés és mindezt naponta 100x), csak kiadni, felszolgálni az ételt italt. És ezt add össze! Napi több óra munkát takarítasz meg. És ezt forintosítanád? Segítek! Néhány milla évente.

Ha érdekel az, hogy milyen folyamatokat automatizálnak a Rendeljitt megoldások, akkor itt találsz 24 db rendelési forgatókönyvről videót!

Rendelési alkalmazás éttermek, bárok asztalos-felszolgálós üzletmenetben működő vendéglátók részére

A videók készítés alatt! Hívj és bemutatjuk élőben!