rendeljitt.hu Logo

A Rendeljitt egy felhő alapú éttermi rendszer rendelési alkalmazásokkal.
Teljes körű automatizálás és digitalizáció.

Főmenü, szoftverek, árak

Azért válaszd a Rendeljitt-et
- mert nem csak gyorsabb és egyszerűbb, mint sok másik, de
- akár ingyen is használhatod és
- több pénzt kereshetsz vele...

Ha mindenki azt állítja, hogy az Ő szoftverével jobban dolgozhatsz és hatékonyabb lehetsz..., akkor ez egy marketing bullshit? Igen! Részben az, de akkor mi a különbség az éttermi rendszerek között?

Milyen a jó éttermi szoftver?
Milyenre van szükséged? Hogyan válassz?

Fontos:, hogy ne rutinból! Ha ugyanolyat választasz, mint eddig, akkor az eredmény is olyan lesz, mint eddig.

Szinte minden éttermi szoftver, vendéglátós rendszer a készletkezelésre, elszámolásra, kassza funkciókra épül. Ezt szinte mindegyik tudja többé, kevésbbé vagy grafikai megjelenítésében másképp. Ezeket a területek fejlesztették és ennyi is a különbség közöttük. A munkaerő korlátlanul állt rendelkezésre. A fogyasztói, vásárlói szokások a sorban álláson és a pincérre váráson alapultak, így a kiszolgáló szoftvereknek is ezeket kellett támogatniuk. Ez volt a fontos. DE MÁR NEM EZ A FONTOS! A fogyasztói szokások megváltoztak és a munkaerő egyre drágább és már nem áll rendelkezésre korlátlanul.

Mivel a készletezési, elszámolási és kassza funkciókat már minden szoftver tudja többé kevésbé ugyanúgy, MOST MÁR AZ A FONTOS, hogy a rendszer helyetted dolgozzon. Ez csak akkor lehetséges, ha rendelési applikációk elvégzik azokat a feladatokat, aiket eddig neked kellett!

Azért válaszd a Rendeljitt-et éttermi szoftvernek, mert:

  • a rendelési applikációk révén képes helyetted dolgozni, így
  • kevesebb munkával, kevesebb munkaerővel jobb minőségű szolgáltatást tudsz nyújtani.
  • Kollégáid könnyebben, gyorsabban, okosabban tudnak vele dolgozni és így több pénzt kereshetsz, mint más szoftverekkel, rendszerekkel.

Ahhoz, hogy dönteni tudj, meg kell ismerned éttermi szoftverek, éttermi rendszerek sötét oldalát! Azokat a hibákat, hiányosságokat, amiket mindenki el akar hallgatni.

Nézd meg ezt a 8 perces videót és ezt követően kezdd el összehasonlítani azokat az éttermi szoftvereket, éttermi rendszereket, amiket kinéztél magadnak!

Ha megnézed és megérted, ismerni fogod a vendéglátós rendszerek gyengeségét, a rendszerek hibáit, tökéletlenségeit a fenntarthatatlanságot, és korlátosságot, amit a kínált rendszerek jelentenek.

Kezdődjön a beavatás!

Légy éber, és jobban vizsgáld meg a kínált szoftvert azok alapján, amit itt hallottál! m

A Rendeljitt a rendelési applikációk révén képes helyetted dolgozni! És nem csak dolgozik helyetted, jobban is végzi a munkáját! Ne haragudj érte, de ez az igazság. A Rendeljitt.hu egy gép. Robot, automata, vagy hívd ahogy akarod!

És miért dolgozik jobban a Rendeljitt mint te, vagy a kollégáid?
Azért, mert nem fárad el, nem felejt el semmit. Hányszor felejtettél el üdítőt, kávét, vagy akciót ajánlani azért, mert fáradt voltál, vagy mert éppen ki se látszottál a melóból, vagy mert már egyszerűen nem akartad...? Mennyi pénzt vesztettél vagy nem kerestél meg emiatt? A Rendeljitt alkalmazások mindig, minden esetben ugyanúgy futnak le. Tökéletesen veszi fel a rendelést azok alapján, amit te beállítasz.

A Rendeljitt a rendelési applikációk révén képes helyetted dolgozni! És nem csak dolgozik helyetted, jobban is végzi a munkáját! Ne haragudj érte, de ez az igazság. A Rendeljitt.hu egy gép. Robot, automata, vagy hívd ahogy akarod! És miért dolgozik jobban a Rendeljitt mint te, vagy a kollégáid? Azért, mert nem fárad el, nem felejt el semmit. Hányszor felejtettél el üdítőt, kávét, vagy akciót ajánlani azért, mert fáradt voltál, vagy mert éppen ki se látszottál a melóból…? Mennyi pénzt vesztettél vagy nem kerestél meg emiatt? Mindig, minden esetben ugyanúgy fut le. Tökéletesen veszi fel a rendelést azok alapján, amit te beállítasz.

Így dolgozik helyetted a Rendeljitt az asztaloknál, így tudsz kevesebb pincérrel többet gyorsabban és kényelmesebben kiszolgálni. Ha ilyeneket nem tud az, amit neked kínálnak, akkor nálad semmi nem fog változni. Továbbra is félholtra fogod magad dolgozni azzal, hogy felesleges, automatizálható, robotizálható munkát végzel.

Ha az alapfunkciókra vagy kíváncsi, hogy mit tud vendéglátó szoftverként, azokat nézd meg a vendéglátó szoftver témánál!

Itt fontosabbnak tartjuk bemutatni az Automatapincér funkciót:

Asztalhoz rendelés, fogyasztás szétdobása…

Hívj, fel és bemutatjuk távolról! Küldünk néhány linket, kódot, te belépsz és már látod is!
Maradt még kérdésed? Keress minket!
+36 30 460 70 70
tamogatas@rendeljitt.hu