rendeljitt.hu Logo

A Rendeljitt egy felhő alapú éttermi rendszer rendelési alkalmazásokkal.
Teljes körű automatizálás és digitalizáció.

Főmenü, szoftverek, árak
Hogyan lesz ingyen bármelyik rendszerünk?

Kétféle árazásunk van. Jutalékos és fix díjas.


Jutalékos árazás:

Ha a cél a kockázat minimalizálása és forgalom maximalizálása.
10 000 Ft + Áfa-tól korlátlan csomag

Mikor válaszd ezt? Mi az előnye?
A lényeg az, hogy rendelkezésedre álljon minden, amikor kell, és kimaxolhasd a forgalmadat, de ha nincs forgalmad, akkor szinte semmibe se kerüljön.
Nem mi találtuk ki, Ti kértétek.

„Az időnk nagy részében szinte nulla a forgalom, de van, hogy 3 pultos melózik egyszerre. Ha több eszközös, több pénztárgépes rendszert veszek, akkor feleslegesen fizetem, amikor nem kell, és nincs is rá pénzem, de ha bénát, akkor pedig olyan lassú vagyok, hogy kifordul a vevő a sorból, de inkább be se áll…”

„Hétköznap és sz@r időben ciánoztak. Nincs itt senki. Jó időben, meccseknél, rendezvényekkor pedig minden asztal tele van. 4 pincér se bírja. Egy több pincérterminálos rendszert nem tudok megfizetni és miért is fizetem, amikor nem használom? És miért kell hozzá pincérterminálokat venni? Miért nem tudja a pincér használnia akár a saját telefonjáról, vagy egy rég nem használt sz@r telefonról? Az még okosabb, mint a pincérterminál! Így, marad a béna egy gépes rendszer és a cetilzés. Ettől mag lassú vagyok és tele vagyok hibákkal és az egész ciki. De ez van ba@z+, mert ilyen magyar szoftver biznisz. Ezt tudjátok… Vagy fizetek feleslegesen, vagy kapjam be… Miért nincs olyan, hogy mindent tud, és nem kell hozzá kütyüt venni és csak akkor fizetek, amikor használom?”

Nyugi! Már, van! Ezért jött létre a jutalékos csomagunk.

Jutalékos csomagban minden szolgáltatásunkat használhatod korlátlanul.
Előny:
1. Nem kell magas havidíjat fizetned az okos rendszerért, akkor, amikor nincs rá szükséged, de
2. Brutális rendszer áll rendelkezésedre akkor, amikor kell.

Nézd meg a videókat, próbáld ki! Teszteld le!

Jutalékos díjcsomagjaink:
Induló: jutalék a forgalom 3%-a, de minimum 10 000 Ft + Áfa/hó
Óvatos: jutalék a forgalom 2%-a, de minimum 20 000 Ft + Áfa/hó
Profi: jutalék a forgalom 1%-a, de minimum 30 000 Ft + Áfa/hó
Nagy hal: jutalék a forgalom 0,5%-a, de minimum 40 000 Ft + Áfa/hó

Mit tartalmaz a csomag? A rendszer minden képességét, szolgáltatását, amit a Fix díjas árazás alatt megtalálsz azzal a plusszal, hogy a rendelési alkalmazásoknak keresztül érkező rendeléseknek ugyanakkora a jutaléka, amekkora a csomagban van.

Megrendeléssel és egyéb infókkal kapcsolatban érdeklődj telefonon!


Fix díjas árazás:

Azért fizess, amit használsz!
10 000 Ft + Áfa / hó-tól…

Előnye: hogy mindig tudod, hogy mennyit fizetsz egy hónapban.
Hátránya: hogy csak azt a funkciót használhatod, amire előfizettél.
A rendelési alkalmazásoknak itt is van jutaléka.

Szolgáltatások
  Tétel megnevezése Ft + Áfa / hó
Gyorsgombos alaprendszer
10 000 Ft
Kassza gyorsító, automatizáló megoldások
Ha szeretnél gyorsabb lenni kasszában, a fizetési folyamatokban, ha a kassza folyamatokat szeretnéd automatizálni, ha a kütyü nyomkodást akarod kihagyni, és ez ezekből adódó felesleges munkát elhagyni, és a hibázást csökkenteni vagy kizárni, akkor ezek közül válassz!
0 Ft

A Teya bankkártya terminálra te szerződsz a Teya-val, de a folyamatot mi indítjuk, mert a rendszereket illeszteni kell egymással. Mivel te szerződsz, te alkudozol velük, így ezt a folyamatot nem drágítjuk. A terminál felhőben csatlakozik a rendszerünkhöz, így ezzel sem lesz túl sok dolgod azon túl, hogy bepipálod a szükséges mezőket. Segítünk :) A terminált is küldik.

A bankkártya terminál elfogadja a bankkártyás és mind 3 SZÉP kártyás fizetést is. Utóbbiakról azt kell tudni, hogy neked kell szerződni a SZÉP kártya kibocsátó bankokkal és ezt követően tudja a terminál elfogadni a fizetést. A Teya kb. 2 napon belül elutalja a beszedett pénzt neked és elküldi a beszedett pénzekkel való elszámolást.
Miért jó ez neked?
Mert gyorsan a pénzedhez jutsz. Mert, nem kell a terminált kézzel nyomkodni, így nincs hibázási lehetőség és sokkal gyorsabb és pontosabb, mint te. Spórolsz a munkabéren, pontosabban, nem végzel felesleges munkát, így pénzt spórol neked.

5 000 Ft

A QR kódos adatátadással az összesített gyűjtők és a fizetési mód átadása történik meg a pénztárgépnek. A tételeket külön-külön nem adja át a rendszer, így akkor érdemes használni, ha jellemzően kevés darabból álló rendeléseid vannak, így nem valószínű a vita. Pl. rétes bolt, fagyizó, vagy más mikor egységek. Ha több tételből álló rendeléseid vannak, akkor érdemes egy Rendeljitt-es blokknyomtatót tartani.

 • Fiscat Ipalm A245 gép V8 szoftver
 • Fiscat Ipalm A245 gép V4 szoftver, de ekkor V8 szoftverre kell frissíteni
 • Fiscat Neon+ A180-nál V6 szoftver
 • Fiscat Neon+ A195-nél V7 szoftver
 • Fiscat Neon+ A241-nél V5 szoftver
 • Fiscat Neon+ A241-nél V8 szoftver
 • Fiscat Neon+ A245-nél V4 szoftver
 • Fiscat Neon+ A245-nél V8 szoftver

Miért jó ez neked?
Nem ütöd félre a pénztárgépet. Nem ütöd rossz gyűjtőre. Nem ütöd rossz fizetési módra. Nincs hibázás és gyorsabb a kiszolgálás, mert nem végzel felesleges munkát, így pénzt spórol neked. Az alábbi pénztárgépekkel működhet ez a kapcsolat:

8 000 Ft

Nem kell nyomkodni a pénztárgépet. Sőt nincs is pénztárgép. A folyamat lezárásával elkészül az adóügyi bizonylat. De lehet ezzel is nem adóügyi bizonylatot is nyomtatni.

Miért jó ez?
Mert gyors és pontos. Nem ütöd félre és nem végzel felesleges munkát vele, így pénzt spórol neked.

10 000 Ft

Miért jó ez neked? Mert helyetted dolgozik. Így kevesebb felesleges munkát végzel és gyorsabb, pontosabb a kiszolgálás és a fizetési folyamat. Olcsóbb, mint a kézzel végzett munka, így pénzt spórol.

20 000 Ft

Tetszőleges számú asztalt, sorszámot, vagy vevő nevet vehetsz fel. A Rendeljittben mindegy, hogyan hívjuk. Az egyszerűség kedvéért hívjuk asztalnak ezeket.

Ezzel a funkcióval ezeket a rendelési, fizetési, kiszolgálási forgatókönyveket valósíthatod meg:

 • Vevő pultnál kér. Előre fizet. Fix sorszámot kap. Ha kész hívod...
 • Vevő pultnál kér. Utólag fizet. Fix sorszámot kap. Ha rákér még valamit, akkor az is a sorszámhoz kerül. A végén egyben fizet.
 • Vevő pultnál kér. Előre fizet, de asztalhoz rendeled. Ha kész utána viszed az asztalhoz.
 • Vevő asztalnál kér pincértől. Fizet a felszolgáláskor.
 • Vevő asztalnál kér pincértől. Fizet a fogyasztás végén.
 • Vevő app-ról rendel asztalhoz felszolgáláskor fizet.
 • Vevő app-ról rendel asztalhoz fogyasztás végén fizet.
 • Pincér rendel asztalhoz telefonról, appodon, felületeden a keresztül felszolgáláskor fizet.
 • Pincér rendel asztalhoz telefonról, appodon, felületeden a keresztül fogyasztás végén fizet.
 • Fogyasztás szétdobás úgy, hogy már egyéni számlát nyitsz az asztalnál. Így mindenki a végén csak a magáét fizeti egy gombnyomással.

5 000 Ft

A Rendeljitt képes a receptúra alapján történő készletcsökkentésre is. Bevételezés, selejtezés, nyersáru nyilvántartás, minimum készélet, aktuális készlet, fogyás, bekerülési árak stb. Ha valamit nem tudna, szólj! Beleírjuk… Kérj tesztáruházat, és próbáld ki! Kár túlragozni.

5 000 Ft

Klasszikus házhoz szállítási telefonos rendelés felvételi eszköz.
Vevő hív, hogy kér egy pizzát házhoz szállításra. A címet berögzíted és aztán azt, hogy mit kér.
A kasszában fel tudod venni a házhoz szállítási címet. Adatbázist építenek a berögzített címek.
Kérj tesztáruházat, és próbáld ki! Kár túlragozni.

5 000 Ft

Ez is egy okos eszköz. Ha be van állítva, hogy mely napra milyen kínálatod van akkor a rendelések berögzítésére két lehetséges út áll rendelkezésre. Az egyik, hogy az appokon, felületeken keresztül az ügyfél adja le a rendelést (ez az ideális), vagy az, hogy te rögzíted be, vagyis te adod le az ügyfél helyett az appokon, felületeken keresztül a rendelést. Ezzel az eszközzel ez utóbbit tudod megvalósítani.

Miért jó ez? Azért, mert 25 éves Tibi, a telójáról le tudja adni a rendelését gond nélkül hozzád, de Béla bácsi, aki 76 éves, telefonon szeretné bediktálni, hogy szerdára B menüt kér házhoz szállítással, de csütörtökre A menüt és érte menne. És ahhoz, hogy ne kelljen cédulákra írogatni, a címet, dátumot, rendelt tételeket, hanem az gépbe legyen rögzítve, ahhoz kell egy felület, ami ezt megvalósítja.

A rendelés ilyen formájú berögzítésének van még számos előnye. Pl. az, hogy adott napra egyesíti a rendelt tételeket, adott rendelések nyomtathatók, stb. Ez az eszköz erre való.

Kérj tesztáruházat, és próbáld ki! Kár túlragozni.

5 000 Ft

Ez egy nagyon okos funkció.
Ha van 20 féle pizzád, 3 féle méretben és 2 féle alapszósszal, akkor gyakorlatilag 20x3x2, azaz 120 féle pizzád van. Ha mindegyikhez lehet kérni pl. 5 különböző áru feltétet, akkor az 20x3x2x5, azaz 600 féle étel, 600 árral. Ezt felvenni egyesével a rendszeredbe hülyeség.
Az opció kezelés arra való, hogy elég legyen csak a 20 féle pizzát felvenni és a rendelés során kérdezzen rá, hogy mekkora, milyen alapszósszal és milyen feltéttel kérik.
Ha használod a rendelési felületeidet, akkor az is így fogja feltenni a rendelés során a kérdéseket a vevőidnek, így tökéletes rendelést fogsz kapni a vevőtől.
Kérj tesztáruházat, és próbáld ki! Kár túlragozni.

5 000 Ft

EZZEL KERESHETSZ IGAZÁN SOKAT! Nem csak a munkád lesz kevesebb, de rugalmasabb lesz a kínálatod is és az se mindegy, hogy menüvel olcsóbban értékesíthetsz úgy, hogy ha jól csinálod, akkor még kevesebb adót is kell fizetned. Több pénzed marad… Hívj! Elmagyarázom, de inkább kérj tesztáruházat, és próbáld ki! Kár túlragozni.

5 000 Ft

Így tudsz menüztetni, előrendeléseket felvenni.
Előre felvett napi ajánlatok az adott napon jelennek meg és adott napon érvényesek, illetve előrendelési szolgáltatásban csak adott napra lehet rá leadni rendeléseket, általad beállított korlátozásokkal.
A napi ajánlat a rendelési felületeiden az első pozícióban szerepelnek.
A napi ajánlatra más rendelési, házhoz szállítási és kedvezmény stb. feltételek vonatkoznak, mint normál árucikk esetén. Ennek számos oka van. Leginkább az, hogy a vendéglátók kérték, hogy erre ne legyen szállítási díj, mert pl. gyűjtve, terítve viszik ki és kedvezményt se lehessen rá adni, mert már amúgy is akciós, stb. Olvasd el a dokumentációt, de inkább kérj tesztáruházat, és próbáld ki! Kár túlragozni.

5 000 Ft

Hány kosarat szeretnél használni? Ha mérős, dekázós egységet üzemeltetsz, akkor érdemes lehet több kosárral működni. Pl. egy vevő kér egy halat, egy másik egy kolbászt, a harmadik rántott karfiolt és mindegyik mérős, akkor nyiss mindegyiknek egy kosarat a kasszában… Ha kér még valamit, azt add ahhoz a kosárhoz. Ha kész rendelés, nyisd vissza a főkosárba és fizettesd ki!
Kérj tesztáruházat, és próbáld ki! Kár túlragozni.

5 000 Ft

Hány pincérrel akarsz dolgozni?
Asztalhoz rendelni lehet a főkasszán keresztül, de a pincér is fel tudja venni a rendelését adott asztalhoz telefonján keresztül, ha kéred ezt a funkciót.
Gyorsabb leszel és egyszerűbb minden.
Képzeld el: pincér kint szaladgál a vevők között. Felveszi a rendelést, de nem megy vissza a pultba, hogy beüsse, mert ma telefonjáról eléri a rendszert. A nyomtatókból kijönnek a rendelések a konyhában, az italpultban, stb. Kérj tesztáruházat, és próbáld ki! Kár túlragozni.

10 000 Ft
5 000 Ft

Mindenkinek látnia, vezérelni kell tudni mindent?
Ha nem, akkor ezzel a funkcióval korlátozni tudod a hozzáféréseket.
Kérj tesztáruházat, és próbáld ki! Kár túlragozni.

5 000 Ft

Jó-e az, ha vissza tudod nézni, hogy ki és milyen rendelést törölt a rendszerből?
Sokak szerint a pontosabb elszámolást lehetővé teszi a kollégákkal, üzlettárakkal az, ha ilyen eseményekről is készül nyilvántartás.
Kérj tesztáruházat, és próbáld ki! Kár túlragozni.

5 000 Ft

Az Ntak azon napokról is kér adatokat, amiken nem voltál nyitva, vagy pl. vihar, felhőszakadás miatt nullás napod volt.
Ha nem vagy nyitva minden nap, akkor lépj be és küld be a nullás napot az Ntak-nak.
Vagy válaszd ezt a szolgáltatást, és automatikusan küldjük a nullás napot az Ntak-nak, amikor nem vagy nyitva.

5 000 Ft
10 000 Ft
HAVIDÍJ
Nettó havidíj: **0 Ft
                  
Egyszeri díjak
30 000 Ft
15 000 Ft
20 000 Ft
30 000 Ft
Eszközök

80 mm széles hőpapíros. Késes. Nyomtatás után vágja a papírt. A világ első felhő nyomtatója. Csak internet kell neki. Nincs kapcsolat gép és a nyomtató között. Nem kell összekábelezni, így oda teszed, ahova akarod.

*Nem kell elmenned érte sehova. Távolról beüzemelhetők az eszközeink, faék egyszerűséggel. Így nincs költséged, nem rabolja az idődet. Ezért jó a felhőalapúság.

Miért jó ez neked?
Kényelmes, gyors és egyszerű a használata a beszerzése és a karbantartása. Elvégezzük az illesztés nálunk. Ez a folyamat jelentős része. Utána elküldjük kiscsomagban neked és távolról állítjuk be veled együtt. Nálad az illesztés és beüzemelés már csak kb. 15 percet vesz igénybe. Mi tartjuk karban. Mivel a nyomtatványon rajta van rendelés sorszáma, ami minden rendeléshez más és más, így használhatod sorszámozáshoz. Vagyis ha valaki már fizetett, de még várni a kell a kajára, akkor e rendelésazonosító alapján hívhatod a vendéget, amikor kész vagy…

Akár 10 nyomtatót is ráköthetsz és mindegyikre csak azt nyomtatja, amit oda kell. Nem kell összekábelezni. Nem kell kiépíteni, így ezt a pénzt is megspórolod. A díj a kapcsolatra és a kapcsolat vezérlésre vonatkozik. A nyomtatót viszont a felhasználás idejére ajándékba adjuk, így erre sem kell költened.

10 000 Ft /db /hó
40 000 Ft

Mutasd mit tud
250 000 Ft

A hátránya, hogy letépős, nem késes.
Kis tekercses 57 mm széles és 50 mm átmérő hőpapíros
Mutasd mit tud
135 000 Ft
112 000 Ft
154 000 Ft
Rendelési alkalmazások és az online fizetés jutaléka

A rendelési alkalmazások, rendelési felületek 3% + Áfa online rendelési jutalékkal használhatók.
A jutalék oka, hogy mi vesszük fel a rendelést. Mi dolgozunk ezzel. Ezzel neked nincs dolgod. Neked csak ki kell szolgálni.

Az online rendelési jutalékokat:
A., Vállalhatod és a részedből. Ha 1000 Ft egy sör, akkor ebből fizetsz 30 Ft + Áfa-t.
B. Rászámíthatod, beleszámíthatod az áraidba. Ha 1000 Ft egy sör, akkor tegyél rá még kb. 40 Ft-ot, így legyen a sör 1040 Ft.
C. Átháríthatod a vendégeidre. Ez esetben 5% + Áfa kényelmi díj formájában számoljuk fel ezt az ügyfélnek. Ekkor is te szeded be, de mi számoljuk fel és számlázzuk le neked.

Bízd a vevőre, hogy eldöntse, hogy akarja-e használni! Bízd a vevőre, hogy ki akarja-e fizetni ezt, vagy inkább sorban áll a napon, hogy meg tudja rendelni a sört! Majd eldönti...

Online fizetés jutaléka Teya tranzakciós díján felül 1 % + Áfa. A Teya a fizetési szolgáltató. Az Teya díja, a Teya pénze. Te alkudozol vele. Az 1%+Áfa a mi pénzünk. Mindössze ennyiért üzemeltetjük a fizetést kiszolgáló rendszert, interfész kapcsolatokat, stb

Rendeljitt vendéglátó rendszer használata tesztelés céljára jelen pillanatban ingyenes. Kassza felülettől a rendelési alkalmazásokig. Minden. Egyszerűen azért, hogy ki tudd próbálni. Regisztráj magadnak egy fiókot és kezd el nyomkodni. Nézd meg mit tud! Nézd meg a videókat! Hívj, ha van kérdésed!

Teszteld le most!

Akkor vegyél eszközt, ha már pontosan tudod, hogy milyen feladatokat kell megoldanod és ahhoz válassz eszközt!

Az eszköz vásárlás nem az első lépés, hanem az utolsó. Először egy jó rendszert kell kialakítani. Ehhez ismerned kell a problémákat.

Ha a szolgáltatásaidat, működéseidet szeretnéd javítani, gyorsabb szeretnél lenni, akkor nézd meg ezeket a videókat!
A folyamat problémáidat ezek oldják meg.
Képességek
 • Kassza
  • GYORSGOMBOK (a legtöbbet eladott termék legyen egy mozdulatra, hogy ne kelljen kikeresgetni)
  • Ntak adatszolgáltatás,
  • Ft, EUR, fizetési lehetőség
  • Kupon, Szépkártya, banki utalás, szobahitel fizetési módokkal
  • Kedvezmények kezelése (%-os, és fix)
  • TIP kezelés (készpénzben, bankkártyával külön fizetve, bankkártyával egyben fizetve, vegyes TIP (kártya és kp.).
  • TIP nyilvántartás (így a bankkártyás TIP is adómentesen kivehető lehet)
  • megjegyzés fűzése minden egyes tételhez
  • Rendelésfelvétel azonnali fizetésre
  • Előzetes nyomtatás (akár a teljes mennyiségről még lezárás előtt). Időközi nyomtatás, rendelésösszesítők nyomtatása
  • Javítás, törlés
  • Nyomtatás több helyre (pult, konyha, italpult, pizza pult. Ahány helyre akarsz nyomtatni)
  • Rendelésösszesítők, fogyasztásösszesítők elküldése e-mailben
  • Csempés, grafikus rendszer a képernyőn (villámgyors)
  • Aktív rendelésbe küldés (ha majd kész lesz a kolbász és leméred, akkor újra előveszed a rendelést, módosítod, újra számolod és utána zárod le)
  • Házhoz szállításhoz tetszőleges számú szállítási költség
  • Többrétegű termék gombok (felvehetsz úgy is terméket, hogy:
   • készítesz 3 dl sör, 5 dl sör gombokat
   • de úgy is, hogy kiválasztod a sört és alatta a 3 dl vagy 5 dl gombokat
   • vagy akár azt is, hogy létrehozod a sör 1 dl gombot és annyiszor nyomod meg, ahány dl vagy akár szorzó gombokat is.
  • stb. Nézd meg, próbáld ki!
 • Pénztárgéppel való összekötés
 • többféle technológiával (soros kábeles, bluetooth, stb. de itt fontos az, hogy a pénztárgéped alkalmas legyen erre. Nézd meg, mely pénztárgépekkel tudjuk összekötni) Nem csak a kasszából adja át a gyűjtőket a pénztárgépnek, de a rendelési felületekből jövő megrendelések utáni lezárást követően is. Ez a full automatika. Ha valaki rendel az app-on keresztül és azt online ki is fizeti, nem kell semmit nyomkodni (se a pénztárgépet, se a terminált) csak kiadni az árut. Ez nagyon futurisztikus funkció. Sokan nem is értik mi ez J. Ha akarod, használod, ha nem, akkor nem. De a rendszer már tudja.
 • Adóügyi nyomtatóval való összekötés. Így elhagyhatod a pénztárgépet
 • Eszközfüggetlen. Nem kell letölteni, telepíteni még a telefonra, tabletre sem. Ha nem akarsz nem kell hozzá eszközt venni. Fogd a telód és használd! Fut Androidon, Windowsban, IOS-en, Mozzila-ban, Chrom-ban, és más böngészőkben stb. Működtetheted PC-n, tableten, telefonon stb.. Interneten belépsz a felületre és már használhatod is (Vannak speciális funkciók esetek, amikor már fontos, hogy min használod). Hogy jó-e az eszköz amiről használni szeretnéd? Próbáld ki! Ha megy rajta, akkor jó.
 • Rendelésfelvétel
 • pultba, asztalhoz vagy asztalnál (pincér), változó sorszámhoz, fix sorszámhoz, névhez, házhoz szállításra, szobaszámra. Appos rendelések is vannak ezekhez (nézd meg ott!) azonnali fizetés, utólagos fizetés, online fizetés
 • készlet, elszámolások, receptúra kezelés
  • készletfogyás darabszám és receptúra szerint
  • áru bevételezése, árumozgás, árrés számítás
  • készletszint jelzés
 • Forgalmi adatok nyilvántartása, statisztikák
  A teljesség igénye nélkül: TIP nyilvántartás, szervizdíj nyilvántartás, készletfogyás, termék eladások típus, időszaki szűrések, napi, havi, éves és tetszőleges időszakra szűrt kimutatások, szűrhetsz kedvezményekre, szállítási díjakra, de még arra is, hogy melyik TIP típusból egy adott időszakon belül mennyi keletkezett. Nagyon okos. Nézd meg!)
 • Egyedi rendelések archiválása (minden lezárt rendelést letárolunk, így vita esetén visszanézheted. pl. „Szia, kértem és fizettem krumplit is, de nem kaptam meg. Szia, már nézem is… – Nem. Nem kértél és nem is fizetted.”)
 • Többféle szervizdíj (különféle szolgáltatásokhoz, különféle szervízdíj mérték, de úgy számolódik, ahogy szeretnéd. Tudja azt is, hogy a szervizdíj az árban benne vagy az árakra rászámol).
 • Kategória és termékkezelés (Saját kategória és a kötelező állami NTAK kategóriák szerint is). Ennek két fontos előnye van. Az egyik, hogy saját kategóriák alapján jobban tudod kezelni a rendszeredet, mint az Ntak kategóriák alapján. A másik az, hogy az online étlapon is a te kategória rendedben lesznek a termékeid megjelenítve.
 • Napi ajánlat
 • Többféle fizetési móddal való fizetés egyszerre (kp. Bankkártya, Szépkártya, átutalás, utalvány, EURO, szobahitel, egyéb)
 • Borravaló kezelés, borravalók külön gyűjtése, listázása
 • Többféle házhoz szállítási díj kezelés a kasszában
 • Távoli elérés (ráláthatsz távolról, de a könyvelődnek is adhatsz jogosultságot, aki kiszippanthatja a számláidat, forgalmi adataidat, kimutatásaidat)
 • Több felhasználó egyszerre tudja kezelni. Akár több pincér, a pultos kolléga, konyha, vezetőség, tulajdonos, stb.
 • Jogosultsági szintek kezelése
 • Vevői rendelési felületek, alkalmazások, robotok
  Ezek a rendelésfelvétel robotizálására és minden rendelési folyamat automatizálására való eszközök. Ez is az rendszer része. Nem kell kiépíteni, létrehozni, üzemeltetni, Be vannak építve.
  • pult előtti sorban állás elkerülésére (ez a pultsegéd alkalmazás)
  • asztalhoz rendelésre (ez a beépített automata pincér alkalmazás)
  • házhoz szállításra rendelésre (okos webáruház)
 • Értékesítési és akció eszközök, funkciók Rendelési felületek és az okos vendéglátós webáruház is képes a:
  • termékkapcsolásra, szuggesztív ajánlásra (ha beállítod, akkor automatikusan kínálja pl. a „hamburger mellé a sült krumpli csak X Ft-ért
  • opció kezelésre (a pizzához ketchup vagy majonéz?)
  • Ételrendelés személyes átvétel, vagy kiszállítás esetén az átvételi időzítésére, időkeret és időkapu meghatározására
  • Előrendelések, előfizetések felvételére (menükre előfizetés vagy karácsonyra halászlé előrendelés. Már ma megtudhatod, hogy holnapra miből, mennyit kell főzni és már ma megkaphatod a vételárat előre)
  • Értékesítési eszköz a többféle szervizdíj is. Pl. ha app-on rendel, akkor kevesebb a munka és akkor nem 12%, hanem csak 5% a szervizdíj
 • Okos webáruház többféle szállítási díjjal dolgozik egyszerre (Beállíthatsz távolság sávokat, minimális rendelési értékeket, ingyenes limiteket és az ezekhez tartozó szállítási díjakat. A rendszer koordináták alapján számolja a távolság távolságokat)
 • Online étlap. Vendéged telóról meg tudja nézni a kínálatodat, árlistádat, mint étlapot. Ha akarod, akkor a Rendeljitt megjeleníti a kínálatodat árakkal, leírásokkal, allergénekkel, képekkel együtt online, így Nem kell külön weboldalt készíteni, frissíteni és karbantartani, mert a vendéglátó rendszerből, az aktuális termékekből és aktuális árakból építi fel az étlapot automatikusan. Vagyis olyan weboldalt, online étlapot kapsz, ami mindig aktuális árakat, kínálatot mutat.
 • Opciók létrehozása. Termékkapcsolás azonos áfa kulcsú termékek esetében (pl. Palacsintához lekvár, kakaó, dió, stb.)
 • Kollekciók kezelése. Ez a klasszikus menü funkció. Több áfa kulcsos termékekből összeállított menü (ajánlat) kezelés. (pl. Gulyásleves zsemlével és üdítővel). EZZEL KERESHETSZ IGAZÁN SOKAT! Nem csak a munkád lesz kevesebb, de rugalmasabb lesz a kínálatod is és az se mindegy, hogy menüvel olcsóbban értékesíthetsz úgy, hogy ha jól csinálod, akkor még kevesebb adót is kell fizetned. Több pénzed marad… Hívj! Elmagyarázom!...
 • 25 egyéb költséged (Ezektől a költségeidtől szabadíthat meg a Rendlejitt rendszere)


Ha találsz olyan szoftvert, ami gyorsabb, egyszerűbb és okosabb, mint a Rendeljitt, akkor használd azt!
Mindegy, hogy a Rendeljitt mennyibe kerül.
Ha lassabbat, bonyolultabbat, vagy butábbat használsz, mint a Rendeljitt, akkor felesleges munkát végzel, felesleges munkáért fizetsz bért.
Lassú leszel, így vevőket és forgalmat buksz és veszteséget termelsz.
Ha te ezt nem érted, akkor kérlek, ne is hívj fel! Felesleges.

Ha mindenki azt állítja, hogy az Ő szoftverével jobban dolgozhatsz és hatékonyabb lehetsz..., akkor ez egy marketing bullshit? Igen! Részben az, de akkor mi a különbség az éttermi rendszerek között?

Milyen a jó éttermi szoftver?
Milyenre van szükséged? Hogyan válassz?

Fontos:, hogy ne rutinból! Ha ugyanolyat választasz, mint eddig, akkor az eredmény is olyan lesz, mint eddig.

Szinte minden éttermi szoftver, vendéglátós rendszer a készletkezelésre, elszámolásra, kassza funkciókra épül. Ezt szinte mindegyik tudja többé, kevésbbé vagy grafikai megjelenítésében másképp. Ezeket a területek fejlesztették és ennyi is a különbség közöttük. A munkaerő korlátlanul állt rendelkezésre. A fogyasztói, vásárlói szokások a sorban álláson és a pincérre váráson alapultak, így a kiszolgáló szoftvereknek is ezeket kellett támogatniuk. Ez volt a fontos. DE MÁR NEM EZ A FONTOS! A fogyasztói szokások megváltoztak és a munkaerő egyre drágább és már nem áll rendelkezésre korlátlanul.

Mivel a készletezési, elszámolási és kassza funkciókat már minden szoftver tudja többé kevésbé ugyanúgy, MOST MÁR AZ A FONTOS, hogy a rendszer helyetted dolgozzon. Ez csak akkor lehetséges, ha rendelési applikációk elvégzik azokat a feladatokat, aiket eddig neked kellett!

Azért válaszd a Rendeljitt-et éttermi szoftvernek, mert:

 • a rendelési applikációk révén képes helyetted dolgozni, így
 • kevesebb munkával, kevesebb munkaerővel jobb minőségű szolgáltatást tudsz nyújtani.
 • Kollégáid könnyebben, gyorsabban, okosabban tudnak vele dolgozni és így több pénzt kereshetsz, mint más szoftverekkel, rendszerekkel.

Ahhoz, hogy dönteni tudj, meg kell ismerned éttermi szoftverek, éttermi rendszerek sötét oldalát! Azokat a hibákat, hiányosságokat, amiket mindenki el akar hallgatni.

Nézd meg ezt a 8 perces videót és ezt követően kezdd el összehasonlítani azokat az éttermi szoftvereket, éttermi rendszereket, amiket kinéztél magadnak!

Ha megnézed és megérted, ismerni fogod a vendéglátós rendszerek gyengeségét, a rendszerek hibáit, tökéletlenségeit a fenntarthatatlanságot, és korlátosságot, amit a kínált rendszerek jelentenek.

Kezdődjön a beavatás!

Légy éber, és jobban vizsgáld meg a kínált szoftvert azok alapján, amit itt hallottál! m

A Rendeljitt a rendelési applikációk révén képes helyetted dolgozni! És nem csak dolgozik helyetted, jobban is végzi a munkáját! Ne haragudj érte, de ez az igazság. A Rendeljitt.hu egy gép. Robot, automata, vagy hívd ahogy akarod!

És miért dolgozik jobban a Rendeljitt mint te, vagy a kollégáid?
Azért, mert nem fárad el, nem felejt el semmit. Hányszor felejtettél el üdítőt, kávét, vagy akciót ajánlani azért, mert fáradt voltál, vagy mert éppen ki se látszottál a melóból, vagy mert már egyszerűen nem akartad...? Mennyi pénzt vesztettél vagy nem kerestél meg emiatt? A Rendeljitt alkalmazások mindig, minden esetben ugyanúgy futnak le. Tökéletesen veszi fel a rendelést azok alapján, amit te beállítasz.

A Rendeljitt a rendelési applikációk révén képes helyetted dolgozni! És nem csak dolgozik helyetted, jobban is végzi a munkáját! Ne haragudj érte, de ez az igazság. A Rendeljitt.hu egy gép. Robot, automata, vagy hívd ahogy akarod! És miért dolgozik jobban a Rendeljitt mint te, vagy a kollégáid? Azért, mert nem fárad el, nem felejt el semmit. Hányszor felejtettél el üdítőt, kávét, vagy akciót ajánlani azért, mert fáradt voltál, vagy mert éppen ki se látszottál a melóból…? Mennyi pénzt vesztettél vagy nem kerestél meg emiatt? Mindig, minden esetben ugyanúgy fut le. Tökéletesen veszi fel a rendelést azok alapján, amit te beállítasz.

Így dolgozik helyetted a Rendeljitt az asztaloknál, így tudsz kevesebb pincérrel többet gyorsabban és kényelmesebben kiszolgálni. Ha ilyeneket nem tud az, amit neked kínálnak, akkor nálad semmi nem fog változni. Továbbra is félholtra fogod magad dolgozni azzal, hogy felesleges, automatizálható, robotizálható munkát végzel.

Ha az alapfunkciókra vagy kíváncsi, hogy mit tud vendéglátó szoftverként, azokat nézd meg a vendéglátó szoftver témánál!

Itt fontosabbnak tartjuk bemutatni az Automatapincér funkciót:

Asztalhoz rendelés, fogyasztás szétdobása…

Hívj, fel és bemutatjuk távolról! Küldünk néhány linket, kódot, te belépsz és már látod is!
Maradt még kérdésed? Keress minket!
+36 30 460 70 70
tamogatas@rendeljitt.hu