Rendeljitt.hu Működése

RENDELJITT.HU – ahogy neked jó
Rendelési szoftver - applikáció - éttermi szoftver

Rendeljitt rendelésfelvevő alkalmazásai
(Hogyan működik?)

-2. Alapprobléma
-1. Mi ez és miért jó neked?
0. Induló ajánlat
1. Pultsegéd - rendelés sorban állás nélkül
2. Automata pincér - takarítsd meg a felszolgálási idő 80%-át
3. Okos vendéglátós webáruház - házhoz szállítás 20x okosabban. Totális automatizáció. Személyre szabott ajánlatok
4. Giga piac - előrendelések felvétele - határtalan lehetőségek
5. Intelligens kínálás - rendelésfelvétel tökéletesen - feltét választó, köret választó, tetszőleges számú menü, szuggesztív ajánlat
6. Rendeljitt válasza a Covid-ra, higiéniára, vásárlói bizalom erősítésére
7. Miért jobb ez mint bármi más? Miért válaszd a Rendeljitt-et?
8. Hogyan tovább? Hogyan leszel Te is Rendeljittes?
Ingyenes vendéglátós szoftver

Több mint 20 féle rendelési mód, ahogy beérkezhet hozzád rendelés.
Ezek azok, ahogy a vevő küldheti be, adhatja le rendelését hozzád applikáción keresztül.

Nem kötelező mindet használni!
Használd azt, amelyiket akarod. Te határozod meg, hogy melyik forgatókönyvet engedélyezed.

1-2. Forgatókönyv: Azonnali rendelés, előrefizetés készpénzben/kártyával, személyesen veszi át (eszi vagy viszi).
3-4. Forgatókönyv: Azonnali rendelés, utólag fizet készpénzben/kártyával, és személyesen veszi át (eszi vagy viszi).
5. Forgatókönyv: Azonnali rendelés, online fizet jóváhagyás szerint a rendelés leadásakor és személyesen veszi át (eszi vagy viszi).
6. Forgatókönyv: Azonnali rendelés, online fizet jóváhagyás nélkül a rendelés leadásakor és személyesen veszi át (eszi vagy viszi).
7. Forgatókönyv: Azonnali rendelés, online fizet jóváhagyás szerint a rendelés leadásakor és házhoz szállítást kér.
8. Forgatókönyv: Azonnali rendelés, online fizet jóváhagyás nélkül a rendelés leadásakor és házhoz szállítást kér.
9-10. Forgatókönyv: Azonnali rendelés, kártyával/készpénzben fizet a futárnál és házhoz szállítást kér.
11-12. Forgatókönyv: Előfizetés későbbi időpontra, készpénzben/kártyával fizet a futárnál és házhoz szállítást kér.
13-14. Forgatókönyv: Előfizetés későbbi időpontra, készpénzben/kártyával fizet, személyesen veszi át (eszi vagy viszi).
15. Forgatókönyv: Előfizetés későbbi időpontra, online fizet a rendelés leadásakor és házhoz szállítást kér.
16. Forgatókönyv: Előfizetés későbbi időpontra, online fizet a rendelés leadásakor és személyesen veszi át (eszi vagy viszi).
17. Forgatókönyv: asztalhoz rendelés, előre fizetés jóváhagyással online (a videó készítés alatt).
18. Forgatókönyv: asztalhoz rendelés, előre fizetés jóváhagyás nélkül online (a videó készítés alatt).
19-20. Forgatókönyv: asztalhoz rendelés, utólag fizetés együtt az asztalhoz rendelt teljes fogyasztást kp-ben, vagy kártyával (a videó készítés alatt).
21-22. Forgatókönyv: asztalhoz rendelés, utólag fizetés de az asztaltársaság személyei a saját fogyasztásukat (szétdobva) külön-külön kp-ben, vagy kártyával (a videó készítés alatt).
23-24. Forgatókönyv: asztalhoz rendelés, előre fizetés, de külön-külön személyenként a rendelés felvételekor kp-ben, vagy kártyával (a videó készítés alatt)


Beállítási lehetőségek

Beállítások 1: Alapinformációk megjelenítése
Beállítások 2: Alapinformációk megjelenítése
Beállítások 3: Alapbeállítások azonnal rendelés esetén
Beállítások 4: Alapbeállítások előrendelés esetén
Beállítások 5: Termék beállítások, Termék karbantartás
Beállítások 6: Kategória beállítások, Kategória karbantartás


Hogy tudod kipróbálni a rendszert? Covid biztos reprezentáció.

Hívj! Beszéljük át, hogy mire is lehet szükséged és egyeztetünk egy időpontot! Nem kell eljönnöd, nem kell odamennünk. Te leülsz kényelmesen a saját géped elé, mi a sajátunk elé és bemutatjuk a rendszert töviről hegyire, vagy csak azon részeit, amire kíváncsi vagy. A prezentáció díjmentes!


KÉRJ EGY TESZTÁRUHÁZAT, KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL!
Beállítjuk minta termékkel feltöltve és próbálgathatod!
Név: E-mail cím: Telefonszám:
Kérlek, tisztelj meg minket azzal, hogy valós adatokat adsz meg! Ha az e-mail cím helytelen, nem fogod látni a rendszer üzeneteket. Adataidat csak az üzemeltetőnk fogja kezelni nem adjuk át 3. félnek. Kérésedre azonnal, egyébként 2 éven belül törölni fogjuk.


Rendelési applikációk pultos kiszolgáláshoz
Büféknek, bároknak, önkiszolgáló éttermeknek. Nincs többé tülekedés, sorban állás! Több ügyfél, gyorsabb kiszolgálás, Covid biztos folyamatok az érintésmentes technikai megoldások miatt.

Rendelési applikáció asztalos, felszolgálós szolgáltatásokhoz
Gyorsabb kiszolgálás bárokban, éttermekben. Nincs többé elszámolási vita! Automata pincér azonnal. A felszolgálói munka 60-70 %-át már el sem kell végezned!

Rendelési applikációk éttermeknek előfizetésekre helyi fogyasztásra
Előfizetési lehetőségek menüztetéshez az applikációval! Fizettesd ki ma a jövő heti ebédet. Szerezz új vevőket, szolgálj ki többféle piacot. Jöjjenek hozzád többen! Többféle árazás, tetszőleges számú menük, akciók, stb. Tervezhetőbb üzletmenet, versenyképesebb leszel.

Előrendelések felvétele, időzítése az applikációval elvitelre
Nagy darabszám miatt olcsóbb lehetsz. Több vevő, új, piacok, stb. Jöjjenek hozzád többen! Időzítheted az olcsóbb ételek kiszolgálását, hogy pl. olcsó lehess délután vagy az elviteleseknek, de drága maradhass csúcsidőben vagy az ott fogyasztóknak!

Rendelési applikációk éttermeknek házhoz szállításra
Alkalmi rendelések és előrendeléses házhoz szállítás az applikációval. Add meg méterre, hogy milyen távolságra szállítasz! A rendelést ettől függően fogadhatja be a rendszer. Szolgáld ki az „éhes vagyok és gyere, hozz kaját azonnal” vásárlókat is, de „előfizetek a jövő hétre a C menüből és hozod, amikor akarod a délelőtt, majd beteszem a mikróba” ügyfeleket is. Csináld velünk jobban, mint a nagyok! Rugalmasabb választékot adhatsz az applikációnkkal!

A rendeljitt.hu - Éttermi Szoftver vendéglátói oldalról

Online fizetési lehetőség nálad azonnal
Csatlakozz, és neked azonnal tudnak majd ügyfeleid online fizetni rajtunk keresztül. Nincs készpénzezés a futárnál, a pultnál, pincérnél. Szerezz több és előre fizető ügyfeleket! Nyújtsd nekik ezt a kényelmi és járvány biztosabb fizetési lehetőséget! Nincs teendőd, nem kell bankot keresned… Már ki van járva az út!

Jutalék rendszer
3% + Áfa jutalék. Ennyi. Nincs kockázat, nincs beszálló, nincsenek rejtett költségek, nincs hűségidő, nincs szerződésbontási díj. Csak a kényelem, bevétel, öröm, megbecsülés! Megkapsz minden lehetőséget, funkciót azonnal!

És természetesen ezeken túl éttermi, nyilvántartó és üzemeltetési rendszer.
Mindent tud, amit tudnia kell! Standol, készletszintet kezel, elszámol, statisztikákat készít. Asztaltérkép funkciók, stb.

Gyors és állandó szupport
Ha van kérdésed hívj! Ha problémád van, hívj! Ha ötleted van, hívj! Mond meg mit és hogyan szeretnél, és azonnal beállítjuk vagy segítünk beállítani! Sok funkció van rejtve, de létezik. Azért van rejtve, mert némelyik annyira összetett, hogy átlag felhasználó nem tudja beállítani. ilyenek pl. más rendszerekhez, futárrendszerekhez való csatlakozás, adatátadás, stb. és olyan kimutatások, amikre általában nincs szükség!

Nézd meg a DEMÓ videókat és hívj, ha szeretnéd kipróbálni!
06 30 571 8984
Egyeztessünk egy időpontot és bemutatjuk a rendszert részletesen! Találkoznunk sem kell! Mindenki otthon a saját gépe előtt. A prezentáció telefonos és online lesz egyszerre.

VEVŐI OLDALRÓL

Vevői oldalról egy webes rendelési, fizetési applikáció.

A rendeljitt.hu abban segít a vendégeidnek, vevőidnek, hogy a webes applikáción keresztül le tudják adni a rendeléseiket hozzád és minden olyan más vendéglátóhoz, eladóhoz, aki használja a rendeljitt.hu-t.

Ha AKAROD!, a vevőid a rendeljitt.hu-n ki is tudják fizetni a fogyasztásukat online és az applikáción keresztül értesítéseket is küldhetsz nekik a rendeléseik állapotáról, így az ügyfeled állandóan tájékoztatva lehet arról, hogy mikor lesz kész az étele, mikor kell fizetni mennie, elindult-e a futár, megkaptad-e a megrendelését, stb…

A legfontosabb kérdés, nem az, hogy neked kell-e a rendeljitt.hu hanem az, hogy a vevőidnek kellhetnek-e a rendeljitt.hu-n elérhető lehetőségek, megoldások, segítség, stb.

A rendeljitt.hu - Éttermi Szoftver vevői oldalról

Tedd fel magadnak a kérdéseket, hogy fontosak lehetnek-e a vevőidnek az alábbiak:

Mekkora piacot nyerhetsz ezzel?
A rendeljitt.hu mindezeket a lehetőségeket is tudja nyújtani a vevőid részre, sok más melett. Neked csak be kell állítani, hogy mit is szeretnél. Olvasd el az esettanulmányokat, hogy lásd példákon keresztül, hogy mire is használható!

Rendszer És Működési Oldalról Tekintve...

A rendeljitt.hu egy interneten elérhető, felhő alapú technológiákkal és webes applikációkkal működő rendszer. Nem egy dobozos szoftver, nincs szükség telepítésre stb. Éttermi Szoftver kapcsolat felépítése

Minden vendéglátó azonnal látható a rendszerben, mindegyiktől szinte azonnal lehet rendelni és mindegyik szinte azonnal élvezheti a rendeljitt.hu minden előnyét csatlakozását követően.

A rendszer biztosítja, hogy a vevők és a vendéglátók kapcsolatba kerülhessenek egymással. A rendszer segít a kínálásban, rendelésben, kiszolgálásban, kommunikációban, fizetésben, elszámolásban, foglalásban stb. DE nem törekszik kizárólagosságra! A rendeljitt.hu használható önállóan, teljes körű vendéglátó szoftverként, de más vendéglátós szoftverekkel együtt, azokat kiegészítve.

A felek szükség esetén közvetlenül felvehetik egymással a kapcsolatot értesítési funkciókon vagy akár telefonon keresztül. Az elérhetőségek a vevő és a vendéglátó között nyilvánosak.

A kereteket, motort működés jogi feltételeit a rendeljitt.hu kezeli, határozza meg. Minden fejlesztést a rendeljit.hu tesz meg. Minden fejlesztés, beavatkozás azonnal érvényesül.

Éttermi Szoftver - klasszikus Vendéglátó Szoftver funkciók

Miért válaszd ezt az Éttermi szoftvert?

Vendéglátó szoftver és éttermi szoftver kifejezések alatt gyakorlatilag ugyanazt értjük.

Éttermi szoftver és így vendéglátó szoftver alatt a mi értelmezésünk szerint a klasszikus funkciókkal üzemelő és a klasszikus feladatokat megvalósító rendszereket értjük. Ilyenek a rendelés kézi berögzítése, kínálat összeállítása, készletkezelés, asztalkezelés, standolás, elszámolások, kimutatások stb. A legtöbb éttermi, vendéglátós szoftver tudása idáig terjed. Természetesen lehet ezt cifrázni azzal, hogy adnak hozzá egy monitort, vagy valamilyen kütyüt, és összekötik egy-két nyomtatóval. Hmm… Szép… De a mi célunk, hogy tényleg értékes eszközt, szoftvert adjunk a kezetekbe.

Ezeket a klasszikus funkciókat természetesen tudja a rendeljitt.hu is természetesen modernebben, okosabban, szabadabban, mint sok más szoftver, de ennél sokkal többet. Olyan éttermi szoftvert, vendéglátó szoftvert, ami csak a klasszikus funkciókra képes, semmi értelme nem lett volna létrehoznunk. Azért hoztuk létre, hogy az értékesítési folyamataidat is támogassuk.

Olvasd el az esettanulmányokat, hogy pl. milyen árazási technikákhoz, piaci stratégiákhoz adunk szoftveres megoldásokat, támogatást!

Okos értékesítés. Így szerezz új vendégeket vagy robbanj be a házhoz szállítási piacra. Időzített értékesítés szinte nulla kockázattal. Értékesítés rendeljitt.hu módra.

Speciális értékesítési funkciók

Speciális értékesítési funkciók

Online fizetési lehetőség azonnal. Kötelező, egyszerű, vagy jóváhagyás funkcióval

Jó hír! Nem kell csinálnod semmit! Az online fizetés során a rendeljitt.hu-nak fizetnek és mi két munkanapon belül automatikusan átutaljuk részedre a beszedett összeget beszedési díjjal (lsd. árlista) csökkentve. Ez a fizetési rendszer beszedési díját, üzemletetési díjat, visszautalás költségét stb is tartalmazza.

Az online fizetéshez még a bankot sem kell keresned, vagy külön szolgáltatóval szerződnöd, alkudoznod, alkalmazkodnod, mert, a rendeljit.hu-n keresztül történik a fizetés. Ezt a lehetőséget is szinte azonnal megnyered. Bizonyos azonosítási, stb. folyamatoknak le kell futnia, de simán és gyorsan zajlik. Az online fizetés többféle képen futhat le attól függően, hogyan állítod be.

Egyszerű online fizetés

Kiválaszt, kosárba tesz és tovább az online fizetésre. Ezt akkor válaszd, ha biztosan ki tudod szolgálni a rendelt mennyiségeket, mert a rendelt termék készlet állapottól függően elérhető, vagy nincs korlátozva. Ilyenkor automatikusan és egyszerűen tovább lehet lépni a fizetési folyamatokban…


Bankártyás fizetés a rendeljitt.hu éttermi szoftverrel

Jóváhagyáshoz kötött online fizetés:

Erre akkor lehet szükség, ha olyat rendel, aminek korlátos a készlete. Ha bekosarazta a vevő és rendelni és fizetni szeretne, a folyamatban van egy jóváhagyási lépés. Vagyis te, a vevő kérelmét elfogadhatod, és engedélyezheted (jóváhagyhatod a fizetési kérelmét), hogy fizessen. Kicsit bonyolultnak tűnik, de nem az. A lényeg, hogy ha ki akarja fizetni a rántott husit, akkor azt ne tudja megtenni automatikusan (mert lehet, hogy már elfogyott), csak akkor, ha te engeded. Az engedélyezés is egy gomb megnyomása.

Kötelező online fizetés:

Dönthetsz úgy, hogy kötelezővé teszed az online fizetést. Mikor is van ennek értelme? Pl. ha kedvezményes árlistát, árakat adsz, vagy ha pl. online rendel és ki is fizeti, akkor pl. nincs szerviz díj, vagy kedvezmény van, vagy egyszerűen csak, ne szórakoztassák a futárt, a pultost, stb. a kp. fizetéssel stb.

Automatapincér

Fogadd a vendéget. Nyiss meg egy asztalt. Az asztal pinkódját mond meg a vendégeknek. A vendégeid a rendeljitt.hu-n keresztül a mobiltelefonjukról adják le a rendeléseidet hozzád. Már ki se kell menned hozzájuk, hogy felvedd a rendelést. Csak az ételt, italt kell kivinned. A fizetéshez sem kell már kimenned a vendéghez. Kezelheted szabadon a fizetési lehetőségeket, azaz rábízhatod a vendégre, hogy ha akarja kifizetheti online, vagy választhatja, hogy kp.-ben vagy kártáyval, stb. módokon fizet nálad. De ezeket akár kötelezővé is teheted. Ahogy akarod!

Több vendég egy asztalnál? Nem tudják szétdobni a számlát? Szólj, hogy rendeljenek a rendeljitt.hu-n és mindenki látja a saját rendelését! Képzeld el, hogy ha vendégeid ragaszkodnak a felszolgálóhoz és Te a rendeléseiket a rendeljitt.hu-n keresztül veszed fel (Te rögzíted be), akkor neveket társíthatsz a rendelésekhez. Pontosabban „írd Lacihoz” jellegű listát készíthetsz egy asztaltársaságon belül, ha akarsz. Fizetéskor egy pillanat alatt külön lehet fizettetni…

De úgy is használhatod a rendeljitt.hu-t, hogy azt mondod a vendégednek, mikor fogadod, hogy: a felszolgálási díj 10% ha ragaszkodnak a felszolgálón keresztüli vagy pultnál való rendelés felvételhez, de ha rendeljitt.hu-n keresztül rendelnek, akkor az nincs (vagy csak 5%). Ilyenkor nem téged foglalkoztatnak.

Az autómatapincér funkcióval gyorsabb leszel, kényelmesebben tudsz dolgozni, vagy kevesebb ember kell majd a kiszolgáláshoz. Járványügyi szempontból azáltal, hogy a kontaktus számot csökkeneted, tisztább, egészségesebb, kellemesebb helyet teremthetsz. Királyabb, coolabb, menőbb leszel.

Az itt leírtakból származó hasznot érzed… Olvasd el az esettanulmányt, hogy lásd mit is tud igazán

Felhő alapú megoldások

Minden a felhőben történik. Oda archiváljuk is a rendeléseket. Elmentjük a mi tárhelyünkre. Nyomon követheted azokat. Ezzel sem kell foglalkoznod.

Ráláthatsz a folyamataidra akár otthonról is. Láthatod a pillanatnyi állapotokat is és azt is, hogy mi történt a múltban. Nem kell letölteni a szoftvert. Nem kell telepíteni. Csak internet kapcsolat kell és működik.

Egyszerű kezelhetőség

A rendszer jól fut PC-n, telefonon, táblagépen. Chrome-ban fut a legjobban. A legtöbb üzemeltetési funkció „egy koppintás technológiával” készült. Egy kopp: gyere fizetni, egy kopp: gyere vedd át, egy kopp: lezárva, stb. Gyerekjáték a használata a vendég részéről és a Te részedről is, de támogatunk. Ha kérdés van, hívj! Segítünk. A segítségnek nincs díja.

Gyors, azonnali csatlakozás

A rendeljitt.hu-n kétféle regisztrációt lehet csinálni. Vevőit és eladóit. A vevő regisztráció kb. 15 másodperc. (ahhoz kell, hogy a rendszerben letudják adni a rendelést hozzád).

Eladói regisztrációt a vendéglátóknak kell csinálni. Kb. 1 perc. Az eladóknak boltot is kell nyitni a regisztráció után és fel is kell tölteni étel és itallapjukat a rendszerbe kategóriákba rendezve, de segítünk. Küldd el valamilyen táblázatos formában étlapodat és betöltjük, de feltöltheted te is!

Az online fizetési lehetőség kiépítéséhez sem kell bankba programozóhoz, informatikushoz, technikushoz, stb. helyekre menned és ezzel időt tölteni. Már megoldottuk. Nincs tennivalód. Csak kérned kell és bekapcsoljuk. A bekapcsoláshoz a bankszámla adataidat kell majd megadnod, ahova vissza fogjuk utalni a részedre beszedett pénzt.

Azonnali felhasználó támogatás, ingyenes helpdesk

Hívj, ha gond van! Segítünk. Ha nem tudjuk, azonnal felvenni a telefont néhány órán belül visszahívunk. Küldhetsz e-mailt is a tamogatas@rendeljitt.hu-ra.

Oktatóvideók

Legyünk már modernek! Minek írogassunk, ha meg is tudjuk mutatni? Számos funkció működését videóval mutatjuk be, hogy könnyen meg lehessen érteni…

Nézd meg a youtube csatornánkat!

Személyre szabott fejlesztések

Fontos: ha szeretnél valami olyan fejlesztést, amit a rendeljitt.hu épülésére szolgál és más vendéglátók javára is fordíthatunk, hogy ezzel még tökéletesebb legyen a rendszer, szólj, hívj és mi, valószínűleg ingyen, leprogramozzuk.

Jó megoldás a Covid-19-re

A rendeljitt.hu megoldásaival elérheted a sorban állás mentességet, az érintésmenetes rendelést és érintésmentes fizetést is, így a távolságtartást, kontaktusszámot jelentősen csökkentheted. Tudasd vevőiddel, hogy ez nálad lehetséges, így nagyobb biztonságban vannak nálad, ha tőled vásárolnak, rendelnek, stb.!

ÁRLISTA

A rendeljitt.hu rendszer minden olyan szolgáltatása, amit a rendszer a vevőknek nyújt díjtalan.

Korrekt ajánlat, korrekt ár: Ha Neked nincs bevételed a működésünkből, szolgáltatásainkból, akkor mi nem érdemeljük meg, hogy pénzt kérjük ezért. Ha viszont rajtunk keresztül adnak le rendelést hozzád, akkor tudtunk olyat nyújtani, amiből pénzed származik. Ha ez így van, akkor kérünk csak jutalékot a bevételedből.

Eladóknak szóló árlista:
Minden érvényes rendelés után a forgalmi jutalék mértéke: 3% + Áfa.
A jutalék alapja a rendeljitt.hu-n leadott érvényes rendelések havi bruttó összege.

Minden hónap utolsó napján összesítjük a rendeléseket és abból számítjuk a jutalékot. A jutalékról számlát adunk. A jutalék megfizetését 8 napos banki átutalással kérjük.

Az online fizetés jutaléka: 2,95% + Áfa
Ez tartalmazza a beszedés költségét, rendszer üzemeltetésének díját, a vendéglátó részére beszedett pénz vendéglátó bankszámlájára való kiutalás díját is, adót, stb. Nincs beüzemelési díj, nincs egyszeri díj, nincs havi díj, nincs bérleti díj, csak jutalék.
Ez nagyságrendileg a banki vagy más terminál szolgáltatók költségeinek felel meg. Kérlek, járj utána és ellenőrizd! Nézz utána, hogy mekkora díja van egy kártyaelfogadó terminálnak. Kb. ekkora.

Kalkulátor

Kalkuláld ki, mennyibe kerül!

A rendeljitt.hu-n keresztül leadott rendelések bruttó összege:
Ft

Ebből a rendeljitt.hu-n keresztül Online fizetve:
Ft

Levonások összesen:
0 Ft +áfa

MARADT MÉG KÉRDÉSED? KERESS MINKET!

Telefonszámunk: +36 30 571 89 84
E-mail címünk: tamogatas@rendeljitt.hu

ÉTTERMI SZOFTVER FUNKCIÓK

Büfészoftver vagy önkiszolgáló étterem szoftver

Gondolnád, hogy büfés szoftver vagy önkiszolgáló étterem szoftver (vendéglátó szoftver) hiányában is lehet hatékonyan működnie egy klasszikus pultos, sorban állós büfének, egy street-foodos lakókocsiból kiszolgáló büfének vagy egy önkiszolgáló kis étteremnek. Igazad van. Lehet, de hidd el, lehet hatékonyabban is! Nem csak hatékonyabban, hanem kényelmesebben, biztonságosabban és tisztábban is. Nem gondolnád, de a folyamataidat úgy és olyan szinten lehet digitalizálni, hogy mindezek megvalósulhassanak, a világ kinyíljon és nagyobb forgalmad és több pénzed lehessen. És ez nem más, csak egy jó szoftver kérdése.

Ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy kell-e neked egy büfé szoftver, vagy ez a büfé szoftver az, ami kell kened, akkor játssz el az alábbi gondolattal:

Gyere ki a pult mögül és állj át a vevői oldalra és tedd fel magadnak a kérdést: Jó ez így? Ott állsz képzeletben és azon gondolkodsz, hogy miért is kell ott ácsorognod? Miért nem elég csak akkor odamenned, amikor kész a kajád. stb. Miért nem tudod beküldeni egy applikáción keresztül a rendelésedet? Ki is fizetnéd már online, hogy ne kelljen készpénzezned, kártyáznod átvételkor stb. Értesítsenek a telódon keresztül egy rezgéssel, csippanással, vagy valami, hogy kész a kajád és mehetsz.

Mennyit nyerhetsz azzal, ha te ezt megvalósítod? Ha ugyan azt csinálod, amit eddig, akkor ne várj változást! Gyere és próbáld ki. Nem kerül semmibe. Nincs kockázatod. Olvasd el az alábbi esettanulmányokat, hogyan lehet kitörni vele és robbantani egy nagyot. Olvas el az esettanulmányokat.

Ételkiszállítás szoftver- Házhoz szállítási szolgáltatáshoz modern, applikációs, online fizetéses rendszer

Gondolnád, hogy a jelen idejű házhozszállítási szolgáltatáshoz nem kell különösebb ételkiszállítás szoftver. De kell, vagy legalábbis kellene, ha jobb akarsz lenni, mint versenytársaid! De miért is kell ez?

A mai valóság az, hogy a jelen idejű rendelések így néznek ki pl.: Hívod a pizzériát, vagy gyros büfét, hogy éhes vagy vigyenek neked valamit! Egyeztettek, hogy mi a cím, mivel kéred, kérsz-e üdítő, desszertet stb. Azután a kérdés, hogy mikor jössz. Kb. 40-60 perc. Fizetés átvételkor kp. A rendljitt.hu funkciói ezt már meghaladták. Először is, nem zárjuk ki ezt a módszert, hogy ne veszítsd el azon ügyfeleidet, akik ragaszkodnak ehhez a rendelési formához, de olyan eszközeink is vannak, amik kiszolgálják azokat is, akik máshogy szeretnének rendelni.

A rendelési applikációval a vevőid be tudják küldeni rendeléseiket. Neked nem kell időt fordítanod a rendelés felvételére. A rendelés végén ki is tudják fizetni online. Mivel a futárod nagy valószínűséggel nem tud majd kártyaolvasó terminált vinni magával, így megnyered azokat, akik kártyával akarnak vásárolni. De hogy mekkora is ez a réteg? Az MNB szerint többen fizetnek már kártyával, mint készpénzzel. Főleg az a réteg, aki már megengedheti magának az ételrendelést.

Nagyon sok más előnye is van a rendelési applikációs ételkiszállítás szoftvernek. Pl. külön lehet benne kezelni a feltéteket, köreteket, stb., és a rendelés során a vevőd maga tudja összeállítani mit is akar. Ettől rugalmasabb lehet a kínálatod. Gondold végig. Ha pl. többféle főzeléked van és többféle feltéted, akkor nem kell mindegyiket feltölteni, elég csak összekötni egy klikkeléssel a rendeljitt.hu-n belül és az ügyfél úgy választja, kosarazza össze magának, ahogy szeretné. A tökfőzelékhez lehet, hogy nem fasírtot fog kérni, hanem marhapörit.

A rendszer azt is segíti, hogy akciózz vele. Pl. ha ezt vagy azt kér, akkor akcióban vehet hozzá pl. 200 Ft-ért savanyút vagy kólát, stb. Képzeld el, ha nem kell már embert tartanod arra, hogy felvegye a rendelést, akkor több pénzed marad, vagy akár olcsóbb is lehetsz. Teljesen szabadon árazhatsz. Megteheted azt is, hogy ha valaki az alkalmazáson keresztül adja le a rendelését, akkor annak pl. 3-5% kedvezményt adsz. Ez is rád van bízva. Így sokkal valószínűbb, hogy az ügyfeleid ezt a megoldást választják majd. És most képzeld el, hogy mennyivel fognak téged jobban szeretni, ha az alkalmazáson keresztül egy klikkeléssel tudatod a vendéggel, hogy: elindult a futár.

Most, hogy bemutattam néhány megoldását a rendeljitt.hu-nak, amit ételkiszállítás szoftver funkcióiban megvalósítottunk, kérlek, tekintsd meg az igazi nagyágyút, az időzített, tervezett házhozszállítási eszközt, amivel igazán nagy piacot lehet szerezni. Olvasd el az alábbi esettanulmányt:
Előfizetéses házhoz szállítás

Automatapincér - digitális pincér - pincér app

Fogadd a vendéget. Nyiss meg egy asztalt. Az asztal pinkódját mond meg a vendégeknek. A vendégeid a rendeljitt.hu-n keresztül a mobiltelefonjukról adják le a rendeléseidet hozzád. Már ki se kell menned hozzájuk, hogy felvedd a rendelést. Csak az ételt, italt kell kivinned. A fizetéshez sem kell már kimenned a vendéghez. Kezelheted szabadon a fizetési lehetőséegeket, azaz rábízhatod a vendégre, hogy ha akarja kifizetheti online, vagy választhatja, hogy kp.-ben vagy kártáyval, stb. módokon fizet nálad. De ezeket akár kötelezővé is teheted. Ahogy akarod!

Több vendég egy asztalnál? Nem tudják szétdobni a számlát? Szólj, hogy rendeljenek a rendeljitt.hu-n és mindenki látja a saját rendelését! Képzeld el, hogy ha vendégeid ragaszkodnak a felszolgálóhoz és Te a rendeléseiket a rendeljitt.hu-n keresztül veszed fel (Te rögzíted be), akkor neveket társíthatsz a rendelésekhez. Pontosabban „írd Lacihoz” jellegű listát készíthetsz egy asztaltársaságon belül, ha akarsz. Fizetéskor egy pillanat alatt külön lehet fizettetni…

De úgy is használhatod a rendeljitt.hu-t, hogy azt mondod a vendégednek, mikor fogadod, hogy: a felszolgálási díj 10% ha ragaszkodnak a felszolgálón keresztüli vagy pultnál való rendelés felvételhez, de ha rendeljitt.hu-n keresztül rendelnek, akkor az nincs (vagy csak 5%). Ilyenkor nem téged foglalkoztatnak.

Az autómatapincér funkcióval gyorsabb leszel, kényelmesebben tudsz dolgozni, vagy kevesebb ember kell majd a kiszolgáláshoz. Járványügyi szempontból azáltal, hogy a kontaktus számot csökkeneted, tisztább, egészségesebb, kellemesebb helyet teremthetsz. Királyabb, coolabb, menőbb leszel.

Az itt leírtakból származó hasznot érzed… Olvasd el az esettanulmányt, hogy lásd mit is tud igazán!

Bár szoftver és kocsma szoftver

Bár szoftveren és kocsma szoftveren értelem szerűen azt a szoftvert értjük, ami egy bár vagy kocsma üzemeltetéséhez szükséges, vagy legalább célszerű.

Valójában ez sem egy nagy varázslás. Arról van szó csupán, hogy egy éttermi szoftver gyártója valahogy specializálja többnyire italfogyasztásra, asztalkezelésre a szoftverét. Persze ha egy ilyen szoftver értékesítőjével beszélünk el fog varázsolni az alábbiakkal: tudja az asztalokat kezelni, pultnál fogyasztást kezelni, felszolgálóra lebontani, standol, fogyasztói számlákat kezelni, stb. és még monitort is ad, meg nyomtatót…

Oké, oké, ezeket a funkciókat mi is tudjuk (igaz tőlünk nem fogsz kapni nyomtatót meg egeret, meg kábelt, meg ilyeneket…) és minden más bár szoftver vagy kocsma szoftver is tudja, ezért nem is foglalkozok vele tovább.

A lényeg számomra az, hogy megmutassam neked, mi miben tudunk többet.

Olyan sok mindenben, hogy fel sem tudom sorolni. Néhány kérdésen keresztül elvezetlek oda, hogy mi mikre is adunk megoldást.

Szerinted akarnak-e a vendégeid a pultnál tülekedés helyett inkább a koncertet élvezni, vagy a Balatonban fürdeni, vagy egyáltalán sorban állni?

Szerinted jó az asztalnál ülő vendégeidnek, hogy telt házhoz közeli állapotnál nem tud odaérni a felszolgálód? Szerinted jó az ügyfelednek, ha szét akarják dobni a számlát, akkor azt neked sok időbe telik megcsinálni? Szerinted jó a vendégeidnek, hogy már mennek a dolgukra, de nem tudnak fizetni, mert nem csak a számlára várnak, hanem arra, hogy egyáltalán jelezhessék a pincérnek, hogy fizetni akarnak.

És neked jó? Elnézést a hangvételért, de szándékosan provokállak. Neked jó, hogy már századszor kérdezi meg ugyan az az ember, hogy milyen sör van? Neked jó, ha 20 percre kivonnak egy szombat esti telt háznál, hogy külön fizettess egy 10 fős társaságot?

Sok a megoldásunk, eszközünk az ilyen esetekre beépítve a rendljitt.hu-ba.

Ilyenek a rendelési applikációk, amiken keresztül pl. asztaloztatás esetén az asztalhoz lehet kérni, íratni a fogyasztást és azt online ki is lehet fizetni. Asztalos fogyasztás esetén az applikáció egy pillanat alatt szétdobja, hogy ki, mennyit rendelt… Pultos fogyasztás esetén elérhető vele az, hogy ne tolongjanak a pultnál.

Ha van konyhád és úgy döntesz, hogy ételkiszállításba kezdenél, arra is olyan eszközeink vannak, amivel szinte nulla kockázattal kezdhetsz bele ebbe a tevékenységbe.

A megoldásainkkal, eszközeinkkel kevesebb felszolgálóval, kollégával gyorsabban, nagyobb mennyiségben, kényelmesebben, tisztábban és biztonságosabban tudsz kiszolgálni, szervezni, ellenőrizni a folyamataid. Több öröm, több pénz kevesebb keserűség és munka marad a számodra.

Olvasd el az esettanulmányainkat, különös képen az Automata pincér eszközt!

ESETTANULMÁNYOK
Hogy lehet hatékonyabbá, jobbá tenni pl. egy kürtős kalács árus működését rendeljitt.hu-val? Büfés szoftver alaphangon

Képzeld el az alábbi jelenetet!:
Elmész egy kürtőskalács fesztiválra a gyerekekkel vagy barátaiddal. Lendületesen, felspannolva, kicsit ábrándozva, hogy milyen csodás is lesz. Elképzeled, hogy megkóstoltok többféle ételt, közben jókat beszélgettek, sétáltok, stb.

DE mikor odaérsz az alábbi kép fogad: kb. 10 kürtőskalácsos kocsi, pavilon kínálja a portékáit és mindegyik előtt kb. 20 méter sor, 40-50 várakozó. És ekkor lepereg előtted az életed következő néhány órája. A gyereknek megígérted. Sorba kell állnod! Sorban állsz, ahelyett, hogy jól éreznéd magad. Látod, ahogy nem haladsz. Ha haladnál is, az előtted lévőhöz oda szalad egy barátja és az mondja neki: „ne négyet kérjél, hanem hetet”!

Leírhatatlan, amit érzel. Nem érted miért kell ennek így lennie. Nem szép ezt kimondani és szándékosan használom ezt a kifejezést. A büfés a király, te meg fogd be, és várj a sorodra, mert csak egy csicska vagy. Ha nem tetszik, el lehet menni! Te nem tolakodni akarsz és nem azt, hogy ne kelljen várnod, csak azt, hogy vegyenek már emberszámba és ne kelljen ott toporognod.

Ám, az egyik kürtős kalácsos azt gondolja, hogy egyenrangúnak tekint téged magával és nem akar téged kínozni. A kalácsos beregisztrál a rendeljitt.hu-ra és öt perc alatt feltölti azt a kb. 15 termékét (kalácsokat, üdítőket), amit kínál. Te ezt látod és te is beregisztrálsz kb. 15 másodperc alatt. Megkeresed a rendeljitt.hu-n ezt a kürtős kalácsost és leadod neki a rendelésed kb. 30 másodperc alatt.

A kürtős kalácsos hív, hogy gyere fizetni. Tájékoztat, hogy kb. másfél két óra mire ki tud szolgálni és értesít, ha kész és mehetsz a kalácsokért. Rendben kéred, kifizeted és elmész csónakázni, sörözni, míg ez alatt a gyerekek játszótéren zúznak. A telód egyszer csak csipog, rezeg. Ránézel és látod az értesítést, hogy gyere és vedd át! Te odamész, mutatod a kódodat és átveszed. Hát nem csodás? Te lettél a király. Csak annyi kellett, hogy a kürtős kalácsos lépjen egyet és feltöltse kínálatát a rendeljitt.hu-ra.

És Te kedves vendéglátó, képzeld el, hogy Te vagy ez a kürtős kalácsos! Te már digitalizáltad a rendelés felvételi és fizettetési, stb. folyamatokat a rendeljitt.hu-val. Így a kollégád nem ezzel foglalkozik, hanem azzal, hogy süssön, vagy előkészítsen stb. és csak a legkevesebbet az ügyfelezéssel. Ha felszabadul a kollégád munkaereje, akkor nagyobb kemencéd lehet és többször annyit és gyorsabban tudsz eladni. Ha pedig lehetővé vagy akár kötelezővé teszed az online fizetést, akkor te leszel a legtisztább, leggyorsabb, és a vendégeiddel a legkorrektebb… Neked nem hőbörögnek, nem anyáznak, csak dicsérnek. Több pénz, kellemesebb munka…

Hogy lehet hatékonyabbá, jobbá tenni pl. egy pultnál álldogálós, sorra kerülésre várós, büfét, önkiszolgáló kiséttermet, stb.? Büfés szoftver extra

Ez is hasonló a kürtős kalácsoshoz, de hadd rágjam tovább ezt a csontot, mert azt gondolhatnád, hogy jó-jó, de te hambis, gyrosos, rántott husis, hekkes, lángosos, egy tál ételes, ebédeltetős gyorsbüfé vagy, így neked több szolgáltatásod van és jóval bonyolultabb az étlapod, működésed, folyamataid. Azt gondolhatnád, hogy a Te rendelési folyamataid nem lehet olyan könnyen digitalizálni, mint egy kürtős kalácsosét. Nos, igazad, van. Nem lehet olyan könnyen, csak nehezen, de megoldottuk. Több hónapig tartott csak ennek a funkciónak a leprogramozása, de KÉSZ van. És számodra gyerekjáték lesz az üzemeltetése.

Most képzeld el, az alábbi jelenetet és a megoldásunkat:
Forró nyár, Balaton part, Te ott pihensz a parton gyerekekkel, vagy barátokkal és megéhezel. Gondolod, hogy Te leszel a nap hőse és felkerekedsz, hogy kaját szerezz. Elindulsz és elérsz a büfé sorra. Ott elengedsz magadban egy jó kövér anyázást és megbánod, hogy nem vittél magaddal szendvicseket a kölköknek hűtőtasiban. De Te vagy a hős és beállsz a sorba. Még vagy tízen állnak előtted és mindegyik pár, vagy család a pulthoz érve vitatja meg, hogy mit is szeretne, de az előtted álló egyedül várakozó is telefonon tájékoztatja a családot, hogy mit is lehet venni és ki mit kér. Egy dolog nyugtat, miközben a mögötted várakozó bent áll a személyes teredben és érzed lehelete illatát, mégpedig az, hogy legalább már mögötted is állnak és van, akinek rosszabb, mint neked.

Érzed már? Érzed a szenvedést, hogy van pénzed, de ilyen szolgáltatások mellett kell elköltened? Miért? Miért, csinálják ezt veled? Már van rá technika, technológia. Miért nem lép senki, miért nem változtatott még senki ezen az idejétmúlt berendezkedésen? Ezen gondolkodsz, és ekkor feltűnik egy olyan büfé, ahol nem áll senki. Gyanakszol, hogy annak biztos valami baja van. De látod, hogy időnként oda megy valaki, fizet és elmegy. Másvalaki oda megy és kap egy hatalmas halom kaját. És látod, hogy ott mindenki örül és mosolyog. Hát utánajársz, hogy mi is történik ott. Mikor odaérsz, látod, hogy rendeljitt.hu-s büfé. Mindenki a rendeljitt.hu-n adja le oda a rendelését. Hát rákérdezel, hogy mi is történik itt? A pultos elmagyarázza, hogy regisztrálj be és már rendelhetsz is.

Ha kp.-ban akarsz fizetni vagy kártyával, akkor idehívunk fizetni, de fizethetsz online is és aztán menj fürdeni a gyerekekkel vagy focizni, sörözni a haverokkal, vagy napozni a csajokkal, de NE állj itt, mert attól nem lesz gyorsabban kész! Érezd jól magad, és ha kész, akkor szólunk és gyere! Jó, de hogy szóltok -kérded? Valaki kiabálni fogja a nevem vagy a sorszámom? Nem! Nem kiabálunk. Kiabálni Teri néni szokott, a szemközti büfében, de már elment a hangja. Küldünk egy értesítést Viberen, e-mailben, vagy a CHROME böngésződön keresztül a telódra. Gyere, mutasd a kódodat és vedd át! Ennyi!

És most Te kedves vendéglátó, Te a pult mögött állva, hogy éled meg ezt a szituációt? Mivel már érzed a szenvedést a vendég oldalán és az elvárást, hogy legyen már megoldva ez a helyzet, most fontos, hogy még tovább rágjam, hogy miért jó neked a rendeljitt.hu-n.

Ebben a szituációban maradva tedd fel magadnak a kérdést, hogy hányszor volt eleged a pultnál rendelő, de tanácstalan vendégekből? Hányszor kérdezték meg hogy mennyi a kóla, pedig az orra elé van kiírva? Hányszor beszéltek bele a folyamatokba vagy szakították meg a kérdéseikkel a rutinodat a pultnál álló tétlen és tétova ügyfelek. Kell ez? Tényleg nem akarod kényelmesebbé, kellemesebbé tenni? Itt nem teljes rendszerváltásról van szó, nem az kell, hogy minden ügyfél hirtelen mobilról rendeljen, hanem az, hogy aki akar, az megtehesse. Már ez is csaknem a vevőid fele lesz.

Automata pincér, hatékonyságnövelés klasszikus, „asztaloztatós” felszolgálással is működő bárokban, éttermekben.

A következő példán keresztül szeretnélek elvezetni egy problémához és annak megoldásához. A következőket és éltem át és tökéletes iskolapéldája a jelenlegi rendszerek hiányosságainak. Barátaimmal találkoztunk, beültünk egy bárba a Gozsdu udvarban. Egy szombati napon 16.00-kor. Néhány jöttek el erre az időpontra. Asztalfoglalásunk volt. Jó helyen ültünk. Elkezdtünk fröccsözni, sörözni, enni, italozni. Elején 6-an voltunk aztán, csatlakoztak még hozzánk és mentek is tovább. Mindenki rendelt a közös számlára, de volt, aki külön fizetett, szóval minden történt mindenhogy…

Eleinte a felszolgáló tökéletesen kiszolgált és mindent meg is tett, amit lehetett. Semmi hiba nem volt a kiszolgálásban, modorban, szakismeretben, hozzáértésben, kedvességben. Le a kalappal! DE eljött az este 9 óra. Teltház. Itt már minden borult. A felszolgáló szaladgál, a pult úszik. Az ittas vendégek egyenként össze-vissza rendelnek. KÁOSZ. Mi sem voltunk boldogok, amikor a felszolgáló már nem jött oda az asztalhoz. Piához már alig jutottunk. Mikor elkaptuk a pincért, elmondta, hogy bocs, kevesen vannak, de ha többen lennének is csak alig bírnák. A főnökség nem akar több embert, mert… Mindegy miért….

Eljött a fizetés ideje. Már mentünk volna, át is adtuk volna a helyünket másoknak, akik asztalra vártak és arra, hogy fogyaszthassanak. Pincérnek se híre, se hamva. Néhány perc múlva az egyik barátom elkapta a tekintetét és kézzel, lábbal jelezte, hogy jöjjön, mert nagyon akarunk valamit. Megjött. Mi meg megkoronáztuk az éjszakáját. KÜLÖN AKARUNK FIZETNI! DOBD SZÉT VALAHOGY! A pincér arcára a különböző fintorok ültek ki, szeme sarka rángatózott és elfehéredett. Muszáj? Kérdezte. Srácok. Legalább 6 órája isztok itt. Ez legalább 20 perc mire megoldom…

Ami sajnos nem egyszer fordult már elő egy-egy ilyen báros-italozós buli után, hogy számos italnak a számlán, nem volt gazdája. Pontosabban a társaság úgy érezte, hogy csak 17 jéger fogyott, de a számlán 24 volt. Nem egyszer vita volt ebből. Nem állítom, hogy félreszámoltak, de azt igen, hogy meddő, mindenki számára időt rabló bonyodalom volt belőle. 24? Annyi nem lehet! Csak 17! Én csak kettőt ittam. Szólt egyik barátod. Nem. Én láttam, hogy hármat, egészítette az előzőt egy haradik. Jó, akkor 18. De mi az a 24? Srácok ennyi volt, szólt a felszolgáló! Nem, nem annyi… Élted már át ezt a problémát? Költői kérdés, mert lehet, hogy hetente többször is előfordul nálatok. DE van megoldás! Figyelj! Rendeljitt.hu!

Képzeld el, hogy mikor megjön a vendég, köszöntöd, és az alábbiakat ajánlod: „Ha óhajtjátok, akkor a rendeljitt.hu-n az éttermünkhöz ez az asztal a 63 sorszámot kapta. Rendeljetek a rendeljitt.hu-n keresztül ehhez az asztalhoz. Mindjárt mondom a pinkódját. Akkor fog a pinkód létrejönni, mikor megnyitom az asztalotokat, így azt csak ti tudjátok. Ha kértek valamit, adjátok le a rendeljitt.hu-n. Bent a pultban azonnal megjelenik amit kértek és már csináljuk is. Ez így a lehető leggyorsabb. Nem kell rám várnotok, hogy felvegyem a rendelést. Csak hozom az italt és kész. Ha akarjátok minden egyes rendelés után online fizethettek is. Pl. rendeltek 3 sört 2 jégert és akár már ki is fizethetitek online. Nem kell közösködnötök senkivel. Ahányan itt vagytok mind rendelhettek a saját mobilotokról és fizethettek is külön-külön az aktuális rendelés végén. Ha nem akartok fizetni online, az sem baj. Lehet a végén is fizetni (igaz akkor már nem online). Ha a végén akartok csak fizetni, akkor is érdemes külön-külön rendelni a telótokon keresztül, mert a végső elszámolásnál egy pillanat alatt szétdobja a rendszer, hogy ki mit kért, így egyszerű a fogyasztás elszámolása velünk és közöttetek is.”

Sikerült átadnom az ebben is rejlő lehetőségeket? Kevesebb kollégával is jobban láthatod el a feladatokat. Többet tudnak fogyasztani. Gyorsabban, pontosabban, ellenőrizhetőbben, konfliktusoktól mentesebben zajlik minden. Gyorsabban jön a következő vendég stb. Van egy olyan ösztönző eszköz javaslatunk arra, hogy a vendégeid akarják használni a rendeljitt.hu-t a nálad való rendeléshez. Ez az eszköz a felszolgálási díj. Pl. a felszolgálási díj 10%, de ha a rendeljitt.hu-n keresztül van leadva a rendelés és ott már ki is van fizetve online, akkor nincs, vagy csak pl. 5%. (ezeket Te állíthatod be).

Borravaló menedzsment

Fontos! NE aggódja a jatt elvesztése miatt azért, mert online lesz kifizetve. A rendeljitt.hu-n fizetés megkezdése előtt felteszi a kérdést a rendszer, hogy akar e jutalmazni valamilyen borravalóval. Többféle megoldásunk van. Kérdezz és beszéljük át!

Okos értékesítés. Így szerezz új vendégeket vagy robbanj be a házhoz szállítási piacra. Időzített értékesítés szinte nulla kockázattal. Értékesítés rendeljitt.hu módra.

Képzeld el, hogy van egy büféd, éttermed vagy bárod, jól működsz bizonyos időszakokban, de bőven van még szabad kapacitásod. A legfontosabb kérdések:
Mit fogsz csinálni és hogyan?
Jó hírem van. Megtehetsz szinte mindent a rendeljitt.hu árazási, értékesítési, piacszerzési okos eszközeivel, a programozott árazási funkciókkal.
De hogy mire is gondolok?
Pl. van egy éttermed. Ebédeltetsz. Hétköznap 11.00-tól 14.00-ig szinte tökéletesen megy minden. Van embered, eszközöd, szándékod, hogy többet hozz ki az üzletből, de hogyan és mit kell tenned.

Van egy árszinted. Ezt nem akarod letörni. Tudod, hogy lehetne más árakon is árulni, pl. olcsóbban, alacsonyabb jövedelműeket megcélozni, vagy házhoz szállításra váltani, vagy kifőzdéses szolgáltatásra, gyere ide érte és vidd haza vacsira (vagy holnap ebédre) vagy egyszerűen kiszámíthatóbbá akarod tenni működésed és jó lenne előfizetéses ügyfelekre szert tenni. Jó lenne, ha ma megvennék és kifizetnék, a jövő héti kaját stb. Tudod, hogy milyen nehéz volt ügyfélkört építeni. Sok pénzbe, fáradtságba, energiába kerül egy új úton elindulni, de melyik is legyen az, melyik jön majd be. Mi van, ha rossz lóra teszel, mi van, ha az új út sem jöttbe. Belekerült egy csomó pénzedbe, stb. És, most képzeld el, hogy van megoldásunk arra, hogy ezt a kockázatot levegyük a válladról, hogy szabadon kísérletezhess és ez lehető legkevesebb pénzedbe kerüljön.

Figyelj!
A rendeljitt.hu-ban lehetőséged van az alábbi funkciók beállítására. Pontosabban beállítjuk neked veled együtt, mert ezek már annyira összetett funkciók, hogy nem érhetők el automatikusan. Képzeld el, hogy úgy döntesz, hogy újabb vásárló rétegek felé nyitsz. A rendeljitt.hu-n az alábbi árazási technikákkal tudsz más piacok felé nyitni:

Előfizetéses helyben vagy elviteles fogyasztás általános kedvezménnyel.

Elérheted vele, hogy egy vendég ma előre fizessen nálad a következő hétre. Amolyan kupon jellegű árazási technika. Ha ma kifizet pl. 900 Ft-ot a jövő hétre, akkor a jövő héten 1000 Ft-ért vásárolhat a teljes kínálatodból. Ez arra jó, hogy ma megkapod a pénzt. A vevő olcsóbban jut ebédhez. Ez mindkettőtök számára tervezhetőbb…

Előfizetéses helyben vagy elviteles fogyasztás akciós termékkörrel.

Ez a „vedd meg ma a jövő heti ebédet, de csak bizonyos termékkörökből választhatsz” funkció. Ez is egy rendeljitt.hu-s specialitás, mert a rendszer alkalmas arra, hogy válaszható köretből, feltétből, vagy főételből lehessen összeollózni azokat, amit a vevő szeretne. Pl. azzal is piacot nyerhetsz, ha nem csak azt kínálod, hogy: tökfőzelék fasírttal, hanem ha úgy is lesz zöldbabod, akkor kérheti zöldbabbal a fasírtot. Vagy rizzsel a sertéspörit tészta helyett… Ezt szóban a pultnál könnyű elmondani, és ha a kiszolgáló elég rugalmas meg is oldja, de itt arról van szó, hogy elő tudjanak nálad fizetni és te tudj azzal tervezni, hogy jövő hét keddre mennyi fasírt, főzelék, stb. kell. Ezt is tudja a rendszer.

Előfizetéses helyben vagy elviteles fogyasztás A, B, C, stb. rögzített menükkel.

Ezt biztosan ismered. Ma megveszed a jövő heti A, B, vagy C menüt. pl. a C menü sertéspöri rizzsel+szörp+lekváros palacsinta. Fontos, minden helyben fogyasztásos előfizetéses megoldásunkhoz, hogy lehetnek a kedvezmények fix árasak, vagy %-os kedvezményűek és mindegyikhez lehet időintervallumot megadni.

Az időintervallum arra jó, hogy ha a terheltségedet szét akarod húzni. Pl. ha ebédnél csúcsra jársz, akkor az akciós rántott husira ne álljanak sorba 14.00-előtt. Megadhatod, hogy pl. 15.00-tól lehet átvenni 18.00-ig. Így az ebéd utáni időszakban lesütheted az elviteles vacsira rendelt ételeket.

Előfizetéses házhoz szállítás

Ma a házhoz szállításos rendeléseket két nagy csoportra bonthatjuk. Az egyik az azonnali. Most megéhezel, és rendelsz egy pizzát, rántott sajtot, stb. Ezt is tudja a rendeljitt.hu. Ezt már kitárgyaltuk, de meg fogsz lepődni, nem ez az igazán nagy üzlet, hanem az előfizetéses, tervezett, ütemezett étel házhoz szállítás. Norbi, Anyucika, Alexandra, Laci bácsi, Total-food, Food-express és még sokan mások. Sok tízmilliárdért ezek vannak versenyben. ÉS TE! Ha akarod. A rendeljitt.hu ad hozzá eszközt.

Maradva az előző példánál, hogy 11.00-14.00-ig ebédeltetsz. A környékre házhoz is tudsz szállítani ez előtt és ez utáni időszakban úgy, mint az említett nagyok. De képzeld el, hogy jobb helyzetben vagy, mint azok, mert Te rendeljitt.hu-s vagy, így jobbat tudsz kínálni. A nagyokra jellemző, hogy rugalmatlan a kínálatuk. Ha szerdára sertéspörköltet kínált tésztával, akkor az van és kész. Ezen nem lehet változtatni. DE nálad igen. A rendeljitt.hu engedi, hogy úgy állítsa össze egy vevő a saját jövő heti menüjét az általad megadottakból, ahogy az neki a legjobb. Így előállhat az a helyzet, hogy a sertéspörit tőled veszi meg, mert Te tudod, adni rizzsel, vagy főtt krumplival, vagy éppen lencsefőzelékkel. Ilyenre a „nagyok” nem vagy csak korlátozottan képesek.

Fontos meglátnod, hogy az is zseniális a rendeljitt.hu eszközökben, hogy majdnem nulla a kockázatod! Csinálj kínálatot, töltsd fel a rendeljitt.hu-ra és reklámozd, ahol gondolod, Facebook-on, szórólapon, stb.! Ha lesz előfizetésed, akkor szolgáld k! Főzd meg, süsd le! És csak pont annyit, amennyit rendelnek. Nem kell többet. Ha nem rendelnek, akkor puff neki. Nem került pénzedbe. Lehet, hogy csak 1-2 előfizetőd lesz az elején, de nem kellett óriási befektetés ezért. Nem leszel kényszerhelyzetben. Ha lassan fut fel, akkor sincs semmi gondod, veszteséged.

Ügyfélcélzás házhoz szállításhoz. A rendeljitt.hu-val könnyű belőni az ügyfeleket is. Mivel ha egy ügyfél házhoz szállítással akar rendelni tőletek, a rendszer bekéri a címét. Ha ez belül van a tőled méterre meghatározott körön, akkor engedi folytatni a rendelést, ha azon kívül van, akkor nem. Ezt szó szerint így kell elképzelned. Te állíthatod be, hogy pl. a Tőled számított 1850 (vagy akár 25000) méter sugarú körben fogadsz rendeléseket.

Tökéletesen tervezhető, megbízható és kezelhető neked is és a vevőnek is. Ha bele gondolsz, nem csupán a képzeletbeli tortádból részesülhetsz nagyobb mértékben, de így a tortád is nagyobb lesz.

Olvasd el a vendéglátósokkal készült riportokat/cikkeket!

Egy cukrász és a rendeljitt.hu

Zsuzsával beszélgetünk, a rendeljitt.hu egyik felhasználójával, hogy miért ezt a platformot választotta a vállalkozása értékesítéséhez segítségül.

Miért ezt a platformot választotta?

Ez a döntés egy részletes és aprólékos kutatási folyamat eredménye volt. Több vendéglátó szoftvert is kipróbáltunk, de azok leginkább a nyilvántartási, készletgazdálkodási folyamatokat segítették. Nekem azokon túl és leginkább az értékesítést, rendelésfelvételt, kapcsolattartást, ügyfelek nyilvántartását és az ehhez tartozó folyamatok menedzselését kellett megszerveznem, automatizálnom. Ebből az irányból kerestem szoftvert, platformot és a rendeljitt.hu-t találtam a legtökéletesebbnek.

És miért ez volt a legtökéletesebb? Van sok más szereplő a piacon, akik ilyen megoldásokat kínálnak. Sőt egészen nagy szereplők is más kiegészítő szolgáltatásokkal, futárokkal stb...

Igen, megvizsgáltam azokat a platformokat is, de úgy éreztem, hogy a folyamataimnak csak egy részét fednék le. Egyszerűen nem tudtam magamat belepréselni az általuk nyújtott keretekbe. Cukrász vagyok. Házhoz szállítással és személyes átvétellel is egyaránt kiszolgálok. Különböző cukor, glutén, tejmentes és vegán tortákat készítek és magánszemélyeknek és vendéglátó egységeknek értékesítek. A kényelmem, a hatékonyságom növelése, az ügyfeleim kényelme és elvárásaik a rendelési folyamatokra, az azonnali informálásra, fizetési és így online fizetési lehetőségekre vonatkozólag megkövetelte, hogy ezt a digitális fejlesztést végrehajtsam. Nem találtam olyan rendszert, platformot, szoftvert, ami minden igényeimnek megfelelt volna.

Többen döntöttek úgy, hogy egy webáruházat alakítanak át és töltenek fel a termékeikkel. Neked ez nem lenne jó megoldás?

Ez nekem is megfordult a fejemben. De ez csak távolról jó ötlet. Egy webáruház motor arra tökéletes, hogy rendeljek egy cipőfűzőt, de egy wendéglátós webáruháznak, ha szabad ilyen kifejezéssel élni, sokkal több mindent kell tudnia. Ha enni akarsz, akkor most akarsz enni. Fél óra múlva megkapni az ételt és nem két nap múlva. Az sem mindegy, hogy az étel, amit rendelsz az abbana pillanatban van-e vagy feleslegesen fizeted ki online. Az üzleted sem mindig fogadhat rendelést és az sem mindegy, hogy aznapra vagy más napra mikortól, meddig vagy hogyan fogadja be a rendelést és az is fontos, hogy meddig viszed el az ételt mennyi idő alatt. Mikorra fog odaérni és mennyi lesz a szállítás díj. Más a díj 500 méterre és más 6 kilométerre. Ezt nem lehet feladni átalánydíj kiscsomag futárral. És sokan rendelnek adott napra adott ételt és ezt a rendelés leadásakor ki is akarják fizetni online. Ezek egy részét tudják a nagy platformok. Az összes többit nem. És nem beszélek arról, hogy bonyolult összerendeléseket, kombinációkat kellene megvalósítani egy ilyen vendéglátós webáruházban. Pl. fröccs, milyen borból, készüljön. Vannak alap áras borok, feláras borok. Vagy főzeléket milyen feltéttel, vagy főételt, milyen körettel rendelhetnek. Kellenének előfizetési funkciók, stb. Nem is akarom tovább ragozni.

Saját fejlesztésű rendszeren, szoftveren nem gondolkodtál?

De igen. Mikor felismertem azt a problémát, elmondtam ezt és az igényeimet egy szoftverfejlesztőnek. Elmosolyodott és azt mondta, hogy ez kb. Fél évnyi meló és sok millió Forint. Eléggé magam alatt voltam. Ekkor találkoztam a rendeljitt.hu-val. Ekkor még tesztelési fázisban voltak és keresték azokat az ügyfeleket, akik hajlandóak velük szóba állni. Fenntartásokkal álltam hozzájuk, de meggyőzött a szoftver és a lehetőségei. Már ez is elegendő lett volna ahhoz, hogy Őket válasszam, de valahol, az egyik hirdetésükben, vagy irományukban azt ígérték, hogy ha van olyan kérésem, mint fejlesztési javaslat, ami a platform szolgáltatását javítja, támogatja annak felhasználhatóságát, specializálhatóságát, akkor örömmel elkészítik ezt a fejlesztést ingyen.

Azért ez egy meglepő ajánlat, nem?

Rákérdeztem. Elmondtam, hogy mit is szeretnék és milyennek kellene lennie. A válasz az volt, hogy már majdnem olyan, mint amit szeretnék, de jó ötlet, így leprogramozzák.

Mit kért tőlük?

Mivel cukrász vagyok, így vezérelnem kell, hogy hány nappal előre, hány óráig érkezzen be a megrendelés. Ez volt az egyik legfontosabb igényem. Nem tudok másnapra tortát varázsolni. Ehhez idő kell. A másik érzékeny pont a házhoz szállítás. Tortát akár 40 kilométerre is elszállítom, de ennek költsége van. Sőt ez az igazi gond. Több sávban szeretném megadni, hogy adott távolságra mennyi a szállítási költség, a minimális rendelési érték, az ingyenes limit. És a legfontosabb, hogy ez ne csak egy weboldalon szerepeljen, hanem egy rendszer automatikusan számolja a kosárba rakáskor és ha minden megfelel automatikusan ki lehessen fizetni online is. Fontos volt, hogy a házhoz szállítást is lehessen úgy időzíteni, hogy én adhassam meg a kereteket, hogy mikor kérheti az ügyfél és ez is legyen automatikus, hogy ne kelljen kockás füzetbe írogatnom a részleteket. Egyáltalán ne is kelljen már semmit kézzel rögzítenem, nyilvántartanom.

És ezek megvalósultak?

Igen. Beletelt néhány hétbe, de megcsinálták. Gyakorlatilag annyira teljes a rendszer, hogy az értékesítésre, rendelés felvételre nincs gondom. A reklám, közösségi marketing, hirdetések, PR az én feladatom, de minden rendeléssel értékesítéssel kapcsolatos igényemet kiszolgálja. Csipog a zsebemben a telefon, ha megrendelés jön. Egy gombnyomás a képernyőn és látom a történéseket. Oda sem kell rá figyelni. Olyan funkciói is vannak, amiket nem használok, vagy soha eszembe nem jutott volna használni, de látom az értelmüket és egyre többet használok azok közül.

És mennyit kértek midezért?

Sikerdíjért dolgoznak. Jutalékért. 5%+ Áfa-t kérnek forgalmi jutaléknak és 2,95%+Áfa-t az online fizetés jutalékának. Fontos az is, hogy csak a teljesült rendelésekért kérnek jutalékot. Ha valaki félre rendel, vagy valamiért nem valósul meg a teljesítés, akkor nem kell arra jutalékot fizetnem.

Nem sok az a 2,95%+Áfa az online fizetés jutalékának? A banki jutalékok csak 1-1,5%-on mozognak és nincs áfa.

Először ez nekem sem tetszett. Ha bankkal szerződök közvetlenül, akkor csak 1-1,5%. De ez is csak a távolság illúziója. Kell hozzá bankszámlát vezetni és sok az apróbetűs költség (csatlakozási díj, rendszerhasználati díj, stb.). Ezt mindenki ismeri. De rácsatlakozni egy banki rendszerre már nem egyszerű és gyakorlatilag kell hozzá egy olyan saját rendszer, amivel rácsatlakozhatok egy bakra. Ez nem csak bonyolultan hangzik, hanem az is. És nem elég létrehozni egy ilyen rendszert, hanem ezt üzemeltetni is kell. Ez egy igazi púp lenne a hátamra. Cukrász vagyok. Nem akarok ilyennel foglalkozni. Ha ezt Ők megcsinálták és ha ennek az az ára, hogy a 1,5 helyett 2,95 %-ot fizetek, hát… Hajrá. Ezt elfogadom. Ez a költségkülönbség egy tízezer forintos tortánál pont 80-100 Ft. A plusz Áfa-val kapcsolatban meg csak annyit, hogy ezeket a kérdéseket általában nem is értem. Vagy az államnak utalom tovább, vagy nekik fizetem ki. Ettől nem lesz több kiadásom, csak máshova fizetem.

Összességében milyen a tapasztalata? Bár úgy tűnhet az olvasónak hogy egy igazi PR cikkhez méltón bekérdezünk a rendeljitt.hu javára.

Csak jót tudok mondani. Ráadásul mások javaslatára is készítenek fejlesztéseket, amiket általánosságban érvényesítenek a teljes rendszerre, így minden frissítéskor azonnal okosabb lesz a rendszer. Ha kérdezik, ajánlom.

Egy kis étterem és a rendeljitt.hu

Tamással és Vikivel egy kis étterem tulajdonosaival és üzemeltetőivel készült az alábbi riport:

Hogy kerültetek kapcsolatba a rendeljitt.hu-val?

Egy üzleti kapcsolat folytán már egy ideje ismertük a rendeljitt.hu fejlesztőit. Azt tudtuk, hogy értékesítési szoftvereket készítenek, de azt, hogy a vendéglátás számára is készítettek egy értékesítést támogató szoftvert, nem tudtuk. Kicsit meg is lepett, amikor megkérdezték, hogy véleményeznénk-e? Nem is értettük. Addig nem nagyon kérdezett senki sem arról, hogy minek kellene egy ilyen szoftverben megvalósulni. Párommal már, jó ideje vagyunk a vendéglátásban és ismerünk jó néhány szoftvert, de eddig maximum azt kérdezték, hogy tetszik-e az, ami van? Esetleg az a kérdés került elő, hogy kell vagy nem, de azt sosem kérdezték meg, hogy mi legyen benne, hogyan működjön, hogy lenne jó nekem? Ők megkérdezték.

Kicsit tündérmesének hangzik. Gondolom ezután történt minden úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva…

Igen is meg nem is. Elmondtuk a jelenleg elérhető rendszerek hiányosságát, hátrányát, és a kiszolgáltatottság érzésünket. A rendeljitt.hu akkor még csak gyerekcipőben járt. Elsődleges céljuk az volt, hogy a sorban állás megszüntetésére fejlesszenek egy alkalmazást. Félreértés ne essék. Nem a járvány miatt akarták ezt. Csak azért, mert vevőként már unták a sorban állást. Nekünk ilyen problémánk nem volt. De a házhoz szállítással gondjaink voltak. A futáros nagy platformok rugalmatlanok voltak. Túlárazottnak éreztük azokat. Nehezen lehetett hozzájuk alkalmazkodni. A vásárló közönségünk a hétköznapi emberek és az árszintünk is ehhez igazodik. Egyszerűen nem fér bele a 20-30% felár, vagy jutalék és az ezen felül a futárok díját is magasnak találtuk. Nincs ezzel gondunk és nem akarjuk ezt leszólni, mert meg van a nagy platformok helye is a piacon, de az, hogy az átlag 1000 Ft-os ételeinkből 1800-2400 Ft-os ételek legyenek, nem fért bele. Ha meg átvállaljuk a jutalékot, akkor nem marad semmi. Szóval hamarosan kikristályosodott, hogy saját futárral kell dolgoznunk. A kérdés az volt, hogyan gyűjtsük be a megrendeléseket úgy, hogy ne hívjanak fel és ne legyen teendőnk a rendelés berögzítéssel. Ez egy nyitott, úgymond lebegtetett megoldandó feladat, kérdés volt. Ekkor jöttek a rendeljitt.hu-val. Mondták, hogy ez a terület még nulláról lesz felépítve. Mondjuk el, hogyan szeretnénk és úgy lesz. Így búcsúztunk el. És ekkor jött a karantén, a lezárások, nyári szünet, egy felújításunk stb. Nem gondoltuk, hogy lesz folytatás. Miért is lett volna? Nagyon meseszerű volt.

Ezek szerint lett.

Igen. Ősz közepén belejentkeztek, hogy kész vannak azzal, amit kértünk. Mi, akkor a felújítás közepén voltunk, így kértem, hogy januárban induljunk. Mikor újra bemutatták a rendszert meglepett, hogy megvalósították benne mindazt, amit kértem.

Mit kértetek?

Több dolgot. Az egyik az, hogy többféle összerendelést lehessen megvalósítani a kínálatban, vagy a kosárba rakás során. Pl. főzelékekhez többféle feltét közül lehessen választani. A főételekhez többféle köretet. Ez egyértelműen, egyszerűen választható legyen a kosárba rakáskor. Ha többféle mennyiség van egy termékhez, akkor azt könnyen lehessen választani és ne valami kifacsart logika szerint, amit a vevőknek meg kell érteni. Nem egy fejtörőt akarok a vevőkre kényszeríteni, hanem egy kézenfekvő, egyszerű megoldást. Talán a legfontosabb kérésünk az volt, hogy online ki lehessen fizetni a rendelést, de ne automatikusan.

Ezt nem értem, hogyan nem automatikusan?

Az automatikus online fizetéssel az a baj, hogy bármit ki lehet fizetni, amit a rendszer mutat. Pl. van még 4 adag sertéspöri a kínálatodban, így azt nem kapcsolod le, de mi van, ha a következő percben, valaki rendel 8-at és azt ki is fizeti online. Ez ciki. Helyre kell hozni, kellemetlen, stb. Ezért azt kértük, hogy legyen benne egy jóváhagyási lépés. Ha rendel valaki, jóvá kell hagynom a rendelést azzal, hogy engedélyezem a kifizetését.

Húh, ez bonyolultnak tűnik.

Nem nem az. Kb. 2 klikk a képernyőn. A harmadik klikk a tableten az, hogy megadom, hogy a fizetést követően, mikor jöhet érte vagy, hogy mikor adom át a futárnak.

Lehet így időzíteni az átvételt, átadást?

Igen ez az eredeti rendeljitt.hu-s gondolatból származik. Ezt a fejlesztők tartották rendkívül fontosnak. Mi nem annyira, de már látjuk az értelmét. Elkerülhető a tolongás, nincs felesleges várakozás. Méltányos a vevőkkel szemben és nem utolsó sorban nekünk jó.

Volt más kérésetek is?

Igen. Több apróság, mint pl. az, hogy egy klikkeléssel azonnal aktiválni, inaktiválni lehessen a kínálatban egy terméket. Mivel főételként is kínálunk pl. pörköltöt és feltétként is, így fontos, hogy ezek a parancsok az egész rendszerre érvényesüljenek azonnal. Ne legyen az, hogy főételként is ki-be kell kapcsolni és feltétként is. Kértünk még egyszerűsítéseket, gyorsításokat és volt egy futurisztikus kérésünk is, de megoldották.

Ez mi volt?

Általában egy két napra előre készülünk a kínálattal, de a menüket, akciókat már kb. két héttel előre is tudjuk tervezni. Kértük, hogy adott napra, vagy akár 14 napra elő lehessen fizetni de nem mindenre, csak a menüre. Így a menünek külön tudtunk egyedi árat meghatározni, vagyis annak, aki előfizet, tudunk akár olcsóbban is ajánlani. Ez azért jó, mert jó előre tudunk kalkulálni a mennyiségekkel, így nagyobb piacot érünk el úgy, hogy az általános árszintünket nem kell babrálni. Gyakorlatilag más áron tudunk kínálni előfizetés esetén. Nagy ételgyáraknak vannak ilyen rendszereik, megoldásaik, funkcióik. És már nekünk.

Nem zavar az, hogy nem kép struktúrájú a rendszer? Nem képekre épül. Mindegyik másik ilyen.

Lehet benne képeket feltölteni, de ezt nem tartom fontosnak. Nem gondolom, hogy egy tökfőzeléket sertésprökölttel le kellene fényképezni. A fasírtról kell kép? Egy sörről, vagy pálinkáról? Minek? Mindenki más képekkel operál, de Ők nem. Ez szerintem jó. Ha kell kép, tudsz feltölteni, de nem ez a lényeg. Ha valaki nem tudja elolvasni, hogy tökfőzelék, akkor az a képből sem fog kiderülni. Az egész rendszer moblira lett optimalizálva. Képek megjelennek ott is normálisan, de a gyors kezelhetőség halála szerintem a fényképek tekergetése egy mobilon. Természetesen rendesen fut tableten, vagy PC-n is a vevőnél és az eladónál is. A fontos inkább az, hogy gyors legyen, egyszerű, személyre szabható nekem és az ügyfélnek is. Minden folyamat automatikus. 15 - 20 folyamatot modelleztek le. Nem is használjuk a felét sem, de teljesen támogatja a folyamatainkat.

Akkor folytatjátok együtt tovább? Vagy van más valami amit most fejlesztenek nektek?

Nem igazán kértünk semmit. Megvagyunk velük. Megtaláltuk amit kell. De amúgy is, amilyen lendülettel fejlesztenek, mindig csak kapjuk az értesítést, hogy frissítettek. Olyan kényelmi és praktikus szolgáltatásaik vannak, hogy öröm a munka a platformjukkal. Már most is van benne egy csomó olyan statisztika, kimutatás, ami az adminisztrációnkat is megkönnyíti, sőt automatizálja az elszámolásokat is, de elárulták, hogy van egy olyan nagyívű fejlesztésük, hogy a készletnyilvántartást, standolást, beszállítók nyilvántartását is megvalósítják. Így olyan teljes éttermi vendéglátós szoftverré válik a rendejitt.hu, hogy nem kell majd egyszerre több rendszert üzemeltetni, csak egyet. Ezt.

Egy 40 asztalos VII. kerületi bár, az automata pincér és a rendeljitt.hu

Egy hetedik kerületi bár üzletvezetőjét kérdeztük a rendeljitt.hu-val és az automatapincér funkcióval kapcsolatban, hogy a kb. 40 asztalos bár, terasszal, hogyan használ egy rendelési felületet?

Hogy kerültetek kapcsolatba a rendeljitt.hu-val?

Az egyik hirdetésükre lettünk figyelmesek. Partnert kerestek a teszteléshez, fejlesztéshez. A sorban állás megszüntetésére irányuló fejlesztésüket érdekesnek találtam, de a mi működésünkbe nem volt beilleszthető. Először nem találtunk kapcsolódási pontot. Asztalnál vesszük fel a rendeléseket felszolgálóval, így nem alakul ki nálunk tolongás a pultnál. Azért meghallgattam Őket. Egy jót beszélgettünk. Érdekesnek és izgalmasnak találtam a nyitottságukat. Megkérdezték, hogy van-e olyan probléma, amit szoftvresen támogatni lehetne? Van megoldásuk a túlterhelésem kezelésére.

Mire gondoltak a túlterhelésnél?

A csúcsidőszaki káoszra, úszásra és fejetlenségre. Általában erről nem beszélünk, de ilyen van. Gondoljanak bele. Elég frekventált helyen vagyunk. Estére az összes asztalunknál vendég van. Az elejét még bírjuk menedzselni, de 40 asztal, este 8 óra… Italgőzös vendégek.... Ezt már elég nehéz kezelni. Néhány vendég már indulna, az újak már leülnének az előre lefoglalt asztalukhoz, de a régiek még várnak a fizetésre, de a szomszéd asztalnál még nem találták ki, hogy mit kérjenek és feltartják a pincért... Aki már kért, az türelmetlen, hogy mikor kapja… Egy 8 fős társaság, aki fizetni szeretne, külön elszámolást kér, de már 4 órája ott vannak és már arra sem emlékeznek, hogy ki mennyit fogyasztott és várunk arra a vendégre a társaságból, aki még nem tért vissza a dohányzásból...

És erre volt megoldásuk?

Igen. Egy koncepciójuk. Együtt dolgoztuk ki a részletek. Illetve mondták, hogy milyen megoldás lehet és én választottam.

Milyen megoldás született?

Úgy fejlesztették az applikációjukat, hogy egy vendég a telefonjáról tudjon rendelni egy adott asztalhoz. Az a folyamat, hogy egy felszolgáló fogadja a vendéget egy asztalnál. Köszönti és tájékoztatja a vendéget, hogy van ilyenre lehetőség. Ha kérik, akkor az asztal megnyitásakor generálódik egy pinkód. Az asztal számával és a pinkóddal együtt tudnak rendelni az asztalhoz a telefonjukról.

Ez miért olyan hasznos? Miben segíti ez a munkátokat?

Ideális esetben képes a munkánk 70-80%-át megoldani helyettünk. Ez sokkolóan magasnak tűnhet, de nem az. Vendég jön, én fogadom. Használja a rendszert. Azon keresztül leadja a rendelését és ki is fizeti. A végén megy. Ha kérdése van, örömmel kiszolgálom személyesen, de ahhoz, hogy egy társaság kérjen néhány sört, néhány pálinkát, üdítőt, és valami rágcsát, ahhoz az applikáció tökéletesen elég. Ha kifizetik minden rendelésüket a rendelési folyamatok végén online, akkor nincs végső elszámolás. Nem kell várni a zárásra. De akkor is, ha nem fizetnek online, vagy csak részben fizetnek, mert erre is van lehetőség, akkor is látják, hogy mennyit fogyasztottak, így elszámolási problémák sem keletkeznek. Minden gördülékeny. Több ügyfelet tudunk kiszolgálni gyorsabban. Mindenki elégedett. Nagyon praktikus megoldás. Gyakorlatilag nem kell felvenni a rendelést személyesen, nem kell elszámolni, nem kell visszajönni a pultba és felütni a rendelést a gépbe, asztalhoz rendelni, stb. Csak kivinni a rendelt tételeket. A vendéglátásban a hatékonyságot nehéz növelni. Jó ideje úgy tekintünk erre, hogy ez már így is marad. Soha nem gondoltam volna, hogy a digitalizációval ilyen mértékű hatákonyság növelést tudunk elérni. Kevesebb emberrel, nagyobb forgalmat és ami a legfontosabb, nagyobb ügyfél elégedettséget tudunk elérni. Már az is megfordult a fejünkben, hogy a rendeljitt.hu-n leadott rendelésekre nem kérünk felszolgálói díjat, de a személyes kiszolgálás esetén igen. Ezzel ösztönözve az applikáció használatát.

Mi a következő lépés?

Most? Várunk. Így a 3. Hullám elején nem túl sokat tehetünk. Várunk a nyitásra. A rendeljitt.hu-t kértük egy fejlesztésre. Arra, hogy a rendeljitt.hu-n csináljanak asztaltérképet a felülethez. Ezen dolgoznak. Még nem ellenőriztem, de úgy hallom, hogy a standolást és a készletgazdálkodást is megvalósították. Ha ezek mind meglesznek, akkor gyakorlatilag teljesen komplex rendszerünk lesz.

Beszélgetés az oldal fejlesztőjével

Riport a fejlesztővel a rendszer létrehozásáról, a céljáról, küldetéséről.

Mi inspirálta a rendeljitt.hu létrehozását?

Ez egy hosszú folyamat eredménye volt. A terület profilba vágott ugyan, mert értékesítési szoftvereket fejlesztünk 2007-óta, de nem akartunk soha vendéglátós szoftvereket fejleszteni. Alapvetően ezeket nagyon egyszerű szoftvereknek gondolom. Gyakorlatilag egy vendéglátós szoftver kb. 80%-ban a nyilvántartásról szól. Egy kis része az az elszámolásról és a rendelések kézi berögzítéséről. Mivel a technológia már nagyon régóta adott, nem értettem, hogy miért nem csinálta már ezt meg valaki. Miért nem oldották már meg, hogy telefonról tudjak rendelni egy bárban, büfében, étteremben, strandon, koncerten és ne kelljen birkaként egy sorban ácsorogni, míg leadhatom a rendelésemet. Aztán meg tovább ácsorogni, míg kiszolgálnak. Borzasztóan utálok sorban állni. De szerintem mindenki más is. Nem tolakodni akarok, nem azt, hogy előbb szolgáljanak ki, csak azt, hogy ne kelljen sorban állnom. Leadom a rendelést és elmegyek focizni a haverokkal vagy élvezem a koncertet vagy játszok a gyerekeimmel. Ha kész a rendelésem, a teló csipogjon, rezegjen vagy valami és oda megyek a pulthoz átvenni és kész. Miért ilyen nehéz ez? Többször töprengtem azon, hogy ez jó a vendéglátónak? Megkérdeztem. A válasz az volt, hogy nem. Ez rossz. De ez van. “Rossz az, hogy itt topognak a pultnál és itt találják ki, hogy mit kérjenek. Sokszor a pulthoz érve hívják a haverokat, családot telefonon, hogy ki mit kér. Mindenki áll és nem történik semmi, csak a feszültség és az elégedetlenség nő”. Szuper! Gondoltam. Akkor ez mindenkinek rossz. De akkor miért van ez még mindig így? Mivel értékesítési szoftver területen dolgozom, így vannak ismerőseim szép számmal ezen a területen, így rá tudtam kérdezni a vendéglátós szoftverek működésére, és rálátást szerezni az egész piacra.

És mi derült ki?

Kiderült, hogy az éttermi szoftverek jelentős részét már több, mint 20 éve írták és jó esetben néhányszor történt rajtuk egy kis ráncfelvarrás. Van olyan is, ami már 40 éves. Persze, ezt úgy adják elő az értékesítők, hogy ez előny. A legtöbb ilyen szoftver több százezer Forintba némelyek milliókba kerülnek. Ami önmagában nem lenne gond, mert ha megtermeli az árát és kielégíti a vele szemben támasztott igényeket, akkor jó, de a felhasználók igényszintje már bőven meghaladta az ilyen szoftverek képességeit. A legmeglepőbb, hogy ezek még dobozos szoftverek. Telepíteni kell, egy gépre szól, szinte lehetetlen a frissítése, távfelügyelete, távirányítása, távolról való ellenőrzése. Ha a gép tönkre megy és ki kell dobni, akkor veszik vele együtt a szoftver is. Nem is értettem, hogy lehetnek még ilyenek a piacon, de vannak, sőt, ez a jellemző.

És hol van a rendeljitt.hu helye a piacon? Szakosodik valamire? Mitől jobb, több, mint a versenytársai? Hová pozícionálja magát? Mi a célja, küldetése, feladata?

Mindezekre a választ úgy kapjuk és értjük meg, ha távolról és összefüggéseiben vizsgáljuk ezt a kérdést. A vendéglátás és a folyamatai ha digitalizálhatósági szempontból tekintünk rá, akkor 3 nagy területre bontható, csoportosítható.

  1. Nyilvántartás. Készlet, kimutatások, listák, fogyás, beszállítók kezelése, árrés, eredmény számítás, könyvelés támogatása stb. Jelenleg a piacon elérhető szoftverekkel. Ez nagyjából megvan, meg volt oldva. Sok szoftver alkalmas erre. Általános probléma itt is az, hogy a szoftver helyhez és géphez kötött. Távoli elérés nehézkes, vagy szinte nulla.
  2. Üzemeltetés támogatás üzemszerű működés támogatása. Pl. kézi rendelésberögzítés, asztal kezelés, jogosultsági szintek kezelése, nyitás, zárás stb. Erre is megfelelő megoldások vannak a piacon, de az igényszint már itt is előrébb jár a kínálatnál.
  3. Értékesítési eszközök. Értékesítést, rendelések felvételét, kapcsolattartást megvalósító, azt menedzselő terület és ennek automatizálása. Ez egy teljesen fejletlen terület. A rendeléskezelő platformok kínálnak megoldást ezekre a problémákra, de ezek semmiképpen sem komplexek. Az átalakított webáruházak is inkább béna kacsák millió egy hiányossággal. Ezek leginkább azért jöttek létre, hogy a rendeléskezelő platformokat kikerüljék, és/vagy azok hiányosságát kiküszöböljék.
A járványhelyzet rávilágított ennek a területnek a hiányosságaira. Egyik pillanatról a másikra kellett volna megfelelni a módosult vevői elvárásoknak.

Ez így egy kicsit általános. Mit jelentenek ezek és mit jelent az, hogy semmiképpen nem komplexek?

A “rendelés kezelő platformok kikerülése” kifejezéssel arra céloztam, hogy sokan nem bírják azok költségszintjét. Nem tudják áthárítani a vevőikre, vagy átvállalni azt. Sokat cikkeznek erről. Sokan fenntarthatatlannak gonodlják, hogy 20-30%- jutalékokat fizessenek. Ez az egyik ok ami miatt saját webáruházba fektettek. Egy másik ok az, hogy a nagy platformok rugalmatlanok. Úgy állnak a kérdéshez, hogy ez van, ezt kell szeretni. Vagyis a vendéglátónak kell alkalmazkodni olyan keretekhez, amibe egyébként nem fér bele. Kérem, senki ne értsen félre, nem célom kritizálni a nagy platformokat. Hasznos szolgáltatásaik vannak. Főleg azok, hogy többen futárt is biztosítanak. Sok vendéglátó a túlélését köszönheti nekik. Soknak megfelelőek a szolgáltatásaik. Hála nekik. Puszi. De nem arról beszélek, ami jó működik, hanem arról, ahol hiányosságok vannak. És itt kerülünk mi a képbe. Azt, hogy a webáruházakat béna kacsának tituláltam sem igaz mindegyik vendéglátós webáruházra, de a legtöbbre igen. Egy vendéglátós webáruháznak sokkal többet kell tudnia és szakosítottnak, specializáltnak kell lennie. Nem jó erre az, hogy fogok egy webáruház motort, amivel korábban illatszereket kínáltak eladásra, és a szappan terméket kicserélem levesre. De született már cikk erről a témáról. Egy cukrásszal készült, aki pont ezt a kérdéskört boncolgatta.

Akkor itt most általánosságban értve az a feladat, hogy az értékesítési területen megfelelő szinten digitalizáljanak, mert a többi már jól működik?

Nem. Illetve elsődlegesen igen, de nem szabad itt megállni. Ez itt a komplexitási probléma. Tegyük fel, hogy egy vendéglátó megoldja egy alapszinten az értékesítési feladatokat, annak automatizálását pl. egy platformmal, vagy akár egy saját fejlesztésű webáruházzal, vagy weboldallal. De ezután mi történik? Kézzel beütik a készletkezelési rendszerükbe a fogyást, vagy a címet felírjuk egy cetlire? Vagy mi lesz ezután. Vannak már arra törekvések, hogy pl. a platformok átadják az adatokat éttermi szoftvereknek, így legalább az adatátadás megtörténik. Ezek már valahol jól működnek, de akkor is kettő vagy több rendszert kell egymás mellet szinkronban üzemeltetni kézi vezérléssel, nyomkodással. Ezek a szinkronban üzemeltetett megoldások amúgy sem érik el a szükséges minimumot és meg sem közelítik azt a digitalizáltsági szintet, ami igazi hatékonyságnövekedést jelente a vendéglátónak. Ha meg ezt nem éri el, akkor azt sem, hogy a nyereségessége, eredményei, kényelmi szintje növekedjen a vendéglátónak.

Hogyan határoznád meg a rendeljitt.hu-t a versenytársakhoz képest?

Sehogy. Nem az a cél, hogy hozzájuk képest határozzam meg magunkat. Természetesen a piaci szereplők várják ezt a fajta kommunikációt, és várják, hogy azokhoz képest mutassam be, hogy mitől vagyunk jobbak. Ez érthető, mert azokat ismerik, azok a lehetőségeik vannak, de a cél sosem az volt, hogy az általuk nem lefedett térben találjak egy rést és azt kitöltsem. Említettem, hogy értékesítési rendszereket, szoftvereket építünk, fejlesztünk már 2007 óta elektronikus kereskedelmi területre. Láttam a lehetőséget, a hiányt és ebből fakadóan egy minden vendéglátós területet magába foglaló rendszer kialakítását tűztem ki célul. Ez sok fejlesztéssel jár. Szinte hetente, havonta frissítjük a rendszert. És nem állunk meg. Ez lett a hobbim, ez lett a célom. Az éltető elemeim egyike lett ez a rendszer. Egyszerűen imádom. Akarom a kihívásokat. Akarom, hogy mondják el, hogy hol, milyen területen fejlesszünk. Sokszor köthettem volna kompromisszumot, hogy ezen, meg ezen a megoldáson már nem változtatok…, hogy már így is jobb, mint a szükséges vagy, mint a konkurenciáé, de nem tettük és tovább fejlesztettük, tökéletesítettük a rendszerünket. A nüanszokat is megléptük és ez így is marad. Ebben a szellemben élünk, dolgozunk.

A válság, mint lehetőség

A válság, mint lehetőség. A járványhelyzet, ami vendéglátósokat érintő probléma, de vendéglátós eszközökkel nem megoldható.

Mit kell észrevenni ebben a helyzetben, milyen lehetőségek vannak, mit kell és miben lehet változtatni?

A járvány okozta válság, olyan helyzetet teremtett, amit nehézkesen lehet kezelni vendéglátós eszközökkel. A klasszikus eszközök, amikkel a vendéglátók operálhatnak, nem alkalmasak a válság kezelésére, mert mind arra alapulnak, hogy a vendégek elmennek hozzájuk. Ha vendéget nem tudják a vendéglátó egységben, mint a fogyasztás helyszínén elvarázsolni, akkor szinte minden versenyelőnyük elszáll. A járvány okozta korlátozásoknál, csak elvitelre vagy házhoz szállításra lehet ételt kiadni. Ebből fakadóan az a helyzet állt elő, hogy a vendéglátó egy étel gyártó egységgé változott. Természetesen fontos, hogy jó és finom legyen az étel, de ha nem tudom helyben elfogyasztani, és élvezni a hely hangulatát, a kiszolgálást, a programokat, és otthon dobozból kell megennem azt, amit kapok, akkor kicsit ledegradálva ezt a helyzetet, kaját hasonlítok kajával. Így a harcsapaprikás túróscsuszával akkor sem fog 1000-1500 Ft-nál többet érni számomra, ha egy előkelő étteremből származik bárhogy is fáj az igazság. Lehet, hogy többet adok bizonyos éttermek ételeiért, de ha nem kapom meg a hely nyújtotta pluszt, akkor nem akarom kifizetni annak az árát. És van egy másik probléma, ami talán súlyosabb ennél. Ez pedig az, hogy ha már kaja kajával van hasonlítva és ezt házhozszállítással kérem, akkor ez már internetes vásárlás, amivel szemben más követelményeket támasztok, mint a vendéglátóhelyen való elfogyasztásnál. Ezt a problémát meg kell érteni és el kell fogadni. Ha házhoz szállítással rendelek ételt, akkor ugyanazt várom a rendelési folyamattól, eszközöktől, mintha cipőfűzőt vásárolnék egy webáruházból. Sőt ennél többet, de semmiképpen sem kevesebbet. El kell fogadni, hogy ilyen körülmények között ez étel egy bármely más cikkhez hasonlóan rendelhető termék. Semmi pluszt nem kapok. Ha borsófőzeléket hasonlítok borsófőzelékkel, mind a kettőt házhoz rendelve, akkor ez egy kereskedelmi folyamat. Csomagküldő internetes kereskedelmi folyamat.

Ez így elég meredek. Mi következik ebből, hogy ugyanazokat a kényelmi szolgáltatásokat meg kellene kapni, mint egy webáruháznál?

Ez is csak a minimum. Mindenkinek elvárása, hogy lássa a kínálatot. Az aktuális legyen. Ha megvesz valamit, akkor az a terméket ki is legyen szolgálva. Ki tudja fizetni a vásárlási folyamat végén, ha nem akar a futárral készpénzezni. Látni akarja a folyamatban a minimális rendelési értékeket, össze tudja ollózni, hogy milyen feltétet kér, vagy milyen köretet. Meddig viszi el a futár és mennyibe fog kerülni és ezt a villamoson ülve is le tudja adni egy applikáción vagy felületen keresztül, ahogy egy webáruházban. De ez azért csak a minimum, mert ettől több igényünk van. És itt többet kellene tudni teljesíteni. Ha most vagyok éhes, akkor most akarok enni, vagy ha időzíteni szeretném, akkor azt is meg lehessen tenni egy felületen keresztül stb. Az sem árt, ha kapok egy értesítést, hogy elindult a futár, vagy hogy mikor kapom meg az ételt.

És mennyire felelnek meg ezeknek a vendéglátók?

Nézzenek körbe. Van, hogy egy vendéglőnek még weboldala sincs. Van, hogy még a facebookon sem található meg, vagy nincs fent a telfonszáma. Általános, hogy csak egy weboldal van, ami nem dinamikus. Ha felhívjuk, akkor tollal írják füzetbe, hogy ki mit kér. Jó esetben egy szoftverbe pötyögik be. Ez a valóság. Természetesen itt is vannak, akik digitálisabbak, de nem róluk beszélek. Bár a digitalizáltabbak is csak részben azok. Sok a tennivaló ezen a területen, de nem hibáztatom és korholom a vendéglátókat. Eddig nem volt erre szükség. A csomagküldő és webes kereskedelemnek volt 20 évre elérni egy olyan szintre, egy iszonyatosan kiélezett versenyhelyzetben, amilyen szintre most egy pillanat alatt kellene a vendéglátóknak elérniük. Ez nem várható el tőlük, de a piac és a vásárlók könyörtelenek. Ha valaki meglépi ezt és zöldborsó főzelékkel vesz részt egy zöldborsó főzelékes versenyben olyannal szemben, aki ezt nem lépi meg, az nyer. Ez egyértelmű. Ezért van az, hogy akik váltottak és ezt meglépték, azok még járványhelyzet idején vendéglátóként is hasítanak. Észrevették a lehetőséget, a szükségszerűséget. Digitálisan fejlesztettek, átárazták magukat, átváltottak étel “gyártásra”, átálltak házhoz szállításra és ezzel nyertek.

De van fény az alagút végén? Felismerik ezeket az éttermesek?

Bárcsak azt mondhatnám, hogy igen. Sajnos a generációs probléma itt is tettenérhető. A 20-as éveiben járó korosztálynak nem probléma az átállás, az ilyen rendszerek kezelése. Ők nyitottak és elég komoly elvárásaik is vannak. Ők hajlandóak tudás, képesség alapján dönteni egy-egy rendszer bevezetéséről. A 30-as korosztály kötelezőnek tartja, de már annyira nem rugalmas, viszont vezethető. Ők még leülnek, hogy maguk állítsanak be egy rendszert és maguktól jönnek rá egy-egy rendszer korlátaira és lehetőségeire. Rájuk jellemző, hogy elkezdik a digitalizálási folyamatot, de nem biztos, hogy ezt ki akarják maxolni. A leggyakoribb hiba, amit a digitalizáció során elkövetnek az, hogy csak egy bizonyos szinten valósítják azt meg. Gyakran félbehagyják a folyamatot. A 40-es korosztály már nehezen vált. Őket már nagyon kell támogatni a döntéshozatalban. Nehéz rávenni Őket a váltásra. Szülőktől még a “telefonon felveszem a rendelést és leírom egy papírra” technikát látták. Nem nőttek fel kütyükkel. Az 50-es korosztály… Nagyon kemény dió. Szinte lehetetlen rávenni Őket a váltásra. Inkább a kibekkelést választják. A változást valószínűleg a fogyasztók fogják kikövetelni. Ha egy 20-as éveiben járó fiatal, ha elmegy egy buliba, neki természetes lesz, hogy applikáción rendeljen italt, ha a vendéglátó ad rá lehetőséget. Az étel házhoz szállításnál meg már mindenkinek, aki így vásárol vannak igényei és elvárásai a rendelési folyamatokkal szemben, ahogy azt korábban említettem.ZÁRÓ GONDOLATOK - MIÉRT NE! ERŐSSÉGEINK, GYENGESÉGEINK ÉS A KONKURENCIA....

Üzenet és ajánlat a konkurenciánknak

Srácok! Bocs, de jövünk! Olyan rést hagytatok a piacon, olyan szolgáltatásokra van igény, amire még nem volt megoldásotok. Megcsináltuk. Több évig tartott, de készen van. DE tudunk mi veletek is együtt dolgozni! Ti már ott vagytok a piacon és ott vagytok a vendéglátóknál. Vendéglátós szoftverekkel, rendszereitekkel, de rendelési felületetek nincs. Online fizetési lehetőségetek és olyan funkcióitok, technológiátok, megoldásotok, amiket az előzőekben megírtam, amiket a rendeljitt.hu tud, nincs.

Ha lehetőséget adtok, akkor mi rácsatlakozunk a rendszereitekre és örömmel adunk át adatokat, hogy ne kelljen vendéglátó szoftvert váltania a meglévő ügyfeleiteknek. De ehhez az kell, hogy hagyjátok, és hogy létrehozzátok az adatok fogadásához szükséges struktúrákat a szoftvereitekben. Mi nem tudjuk ezt megtenni helyettetek. Akkor tudunk együttműködni, ha hagyjátok, akarjátok, támogatjátok és Ti is csináljátok. Nem elnyomni akarunk. Jót akarunk szolgáltatni. Minek háborúzzunk, ha együtt is tudunk működni mindenki legnagyobb örömére?

Mikor NE válassz minket!

Ha úgy érzed, hogy tökéletesen működsz. Ha nincs szükséged változásra, mert neked már jól megy. Neked jó, ha a vendégeid sorban állnak előtted, mert ez így volt, így van és így is fog maradni. Ha a nyilvántartó rendszereidtől kezdve az értékesítésig minden jól megy. Ha átolvastad az esettanulmányokat, esetleg beszéltünk is telefonon és arra, amit szeretnél nem tudtunk megfelelő választ, eszközt adni, megoldást ígérni. Akkor tényleg nincs ránk szükséged.

Nemrég jártam egy cukrászdában. Akkortájt nyitott. Egy másik helyről költözött oda, mert nem hosszabbították meg a bérleti szerződését. Kérdeztem a vendéglátós szoftveréről. Örömmel beszélt róla, hogy nagyon szeretik. Már 7 éve használják. Kaptak monitort és nyomtatót is. Csak ajánlani tudja. Én megköszöntem szépen a felvilágosítást és a sütit is és kimentem.

Ez futott át bennem: már 7 éve használják? Az a szoftver már akkor 25 éves volt. Kapott egy monitort és egy nyomtatót is. ??? Hú ha. Nagy varázslás! A szoftver, amit használnak már nem jó semmire. Csak arra, amit eddig is tudott. Olyan funkciói, amilyenek a rendeljitt.hu-nak vannak, szinte egy sincs. Gyakorlatilag a vendéglátós szoftvere egy kapa abban a világban, amiben GPS vezérlésű önjáró kombájnok vannak. Sajnos erről nem lehetett volna meggyőzni azt a szuper kedves középkorú hölgyet. Ő mindig is így csinálta és ez már így is fog maradni. Ha valaki házhoz szeretne tőle rendelni, vagy nem akar pl. a covid-19 miatt sorban állni és nem akar kp.-val fizetni vagy pinkódot nyomogatni a kártyaterminálján, azt nem tudja kiszolgálni, az ne rendeljen tőle! És ez már így is lesz.

Szóval, ha ezek közül valamelyik igaz rád, akkor nem leszünk partnerek és nem is szeretnénk meggyőzni semmiről, de ha kicsit nyitott vagy, keress meg és beszélgessünk egyet!

Erősségeink, gyengeségeink… Hol vagyunk mi másokhoz képest?

Erősségeink rengeteg van. Ha bármely tájékoztatónkba beleolvasol egyfolytában azt ecsetelem, de a korrektség kedvéért írnék néhány szót a gyengeségeinkről, hiányosságainkról. Nem fogsz tőlünk kapni monitort, nyomtatót, billentyűzetet, mini PC-t, stb. Egyszerűen azért, mert nem ezzel akarunk elvarázsolni. „Nézd, kapsz egy monitort!”. Ilyen eszközök kellenek, de nem akarunk neked kütyüket eladni azzal, hogy „ezek rendszerbe vannak kötve”.

Ha van egy középkategóriás tableted, telód, vagy notebookod, nyomtatód, akkor minden megvan, ami kell. És pénztárgépet sem fogunk neked adni. Vegyél olyat, ami a legszimpatikusabb, úgy is kapsz hozzá nyomtatót. Rengeteg féle van. Sőt kasszadobozt sem fogunk adni. Semmilyen felesleges eszközt. Mi most léptünk a piacra. A legmodernebb technológiákkal építettünk felhő alapú rendszert, ami biztonságosabb, hatékonyabb, stb. A legnagyobb támadási felület velünk szemben az, hogy ez még nincs kellően kipróbálva. Igen, ez igaz! Mivel az általunk alkalmazott technológiák eddig nem léteztek. Most jött el az ideje. Most hoztuk létre.

Mindezekben az előnyt érdemes meglátni. Olvasd el ezt is, hogy pontosabb képet kapj: Mennyit ér a rendeljitt.hu? Hasonlíts össze mással! Kérj ajánlatot egy hasonló rendszer fejlesztésére!

Mennyit ér a rendeljitt.hu? Hasonlíts össze mással! Kérj ajánlatot egy hasonló rendszer fejlesztésére!

A legfontosabb kérdés, hogy a jutalékunkkal a rendljitt.hu megéri-e az árát? Igen. Ez az örök kérdés egy befektetés értékelésekor, de had segítsek egy kicsit! Mivel a velünk való együttműködésnek csak egy regisztráció a feltétele, és nincs beszálló költség.

Nem kell megvenni egy vendéglátós szoftvert sok százezer Forintért vagy ennél drágábban. Csak jutalék van akkor, ha neked van bevételed, így nincs túl sok kockázatod. Kezdd el bátran, és ha nem jó valami, szólj, és javítjuk, fejlesztjük, kiegészítjük, segítünk, vagy amit akarsz! Ha minden jól megy, akkor hamar el fogunk jutni az első krízis pontra, ahol elgondolkodsz majd a hozzáadott értékünkről. Erre már most fel szeretném hívni a figyelmedet. Ez a pont akkor fog eljönni, amikor nálad havonta kb. 1 millió Forint árbevétel fog a rendeljitt.hu-n keresztül érkezni. Ekkor a mi jutalékunk kb. 30 000 Ft + Áfa lesz. Ez pl. 3 éves időtávlatban kb. 1 080 000 Ft + áfa. Ekkor azt fogod gondolni, hogy ha Te magad lefejlesztetnéd ezt a rendszert, akkor az nem kerülne ennyibe. Már most szeretném megvilágítani, hogy sajnos tévedsz. A rendeljitt.hu képességeinek és lehetőségeinek a tizedét sem tudod majd lefejlesztetni ennyi pénzből, de járj utána! Ne hidd el, csak azért mert ezt írtuk!

Mutasd meg a rendszert kívül belül egy szoftverfejlesztőnek, bogarásszátok ki, hogy mi is kellhet ebből neked és áraztasd be! Járj utána, hogy mibe kerül a tárhelytől indulva, az értesítési funkciókon, a banki interfész kapcsolatokon, a dizájnon, dinamikus motoron, a számos rendezési csoportosítási, szabályalkotási, lekérdezési, címellenőrzési funkciókon keresztül a GDPR szabályzat létrehozásáig!

Látod, még azt sem tiltom, akadályozom, nehezítem meg, hogy megmutasd a rendszer működését egy fejlesztőnek. Úgy is meg fogod tenni és tedd is meg!

Fontos kitérned arra, hogy a látható dolgok a tényleges fejlesztési munka kb. 20%-át adják, mert van egy csomó forgatókönyv pl. a rendelés, fizetés, stb. bekérésénél, feldolgozásánál, ami nem a fő szabály szerint zajlik. Ezek a problémás esetek. pl. nem ad választ a bank egy fizetésnél, elutasítja a kártyát, nincs rajta elég pénz, változik a Google címlekérési metodika, időn túl jön egy rendelés, modernizál a tárhely szolgáltatód, így a régi kódjaid már nem futnak le stb. amik valós események és le kell programozni ahhoz, hogy biztonságos legyen a rendszered. De miért is írom ezt le? Azért mert szeretnénk nyílt lappal játszani. Azt szeretnénk, hogy érezd, hogy a jutalékunk egy jó ajánlat. Ehhez, az kell, hogy ne ködösítsünk és kiszolgáljunk minden olyan információval, ami arra kell, hogy tudd értékelni a rendeljitt.hu-t, hogy tudd értékelni a kapcsolatunkat, szolgáltatásainkat!

Szóval, ha utána jártál és meggyőződtél arról, hogy mennyibe is kerülne neked, akkor gondold át azt, hogy három év múlva azok a technológiák, amik a mostani motor lelkét adják, lehet, hogy már elavulnak, vagy modernizációra szorulnak. Új funkciókat, lehetőségeket hozunk létre. Gondold át, hogy van-e erre egyáltalán időd. Le tudod-e ezt egyáltalán fejlesztetni. És ha mégis úgy döntenél, hogy jobban jársz a magad útján, vagy egyáltalán nem látod értelmét a velünk való munkának…, akkor ne nyisd ki többet a boltodat a rendeljitt.hu-n és mi nem tudunk többé szolgáltatni neked! A kapcsolatunk lezárul. Sok sikert kívánunk, nem nyúlunk utánad, nem kérünk kötbért, felmondási díjat, stb., de örömmel várunk vissza, ha nem jött volna össze a másik megoldás, a tőlünk független élet.

De hasonlíts össze más vendéglátós szoftverekkel is! Szinte mindegyik a nyilvántartási részt emeli ki legfontosabb elemként. Valamelyik azt, hogy több nyomtatót is tud vezérelni a szoftvere. Az egyiket a pultban, a másikat a konyhában…, sőt az egyik nyomtató típusa bírja a meleget is! Mert a konyhában meleg van… és van pizzéria programjuk, meg cukrászda programjuk… No. Ilyen válaszokat fogsz kapni. DE NE MÁR, Tényleg? Meleg van a konyhában? MIVAN??? De járj utána és ellenőrizd állításomat! Kérdezz rá, hogy azokból, amiket mi tudunk, azokból Ők mit tudnak. Szinte semmit, de a rendeljitt.hu szinte kivétel nélkül tudja azt, amit a konkurenciái. Ha esetleg nem tudná, mert lehet ilyen, akkor szólj, és már fejlesztjük is! Valószínűleg INGYEN!

Ha az a probléma a jutalékunkkal kapcsolatban, hogy nem tudod beilleszteni az áraidba, akkor erről érdemes beszélnünk, mert akkor nem mutatkozott meg minden előny első olvasatra. Ha a jutalékunkat ráteszed az áraidra, akkor pl. egy ételed 950 Ft-ról 986 Ft-ra változik. Ha azt gondolod, hogy ez sok, akkor kérlek, olvasd át az esettanulmányainkat, képességeinket, szolgáltatásainkat még egyszer!

A rendeljitt.hu válasza a Covid-19-re.

Tudjuk mindannyian, hogy a járvány mit okozott a vendéglátó szektornak. E romboló hatás két okra vezethető vissza. Az egyik a hatósági korlátozások. Kijárási korlátozás, rövidített nyitva tartás. Zárt helyek látogatásának tilalma. Sok vendéglátó egység szinte csak a kert vagy terasz helyiségekben tudnak vendégeket fogadni egy szűk intervallumban. A másik oka a járványtól való félelem.

Éppen ezekre ad szinte tökéletes választ a rendeljitt.hu eszközparkja, megoldásai, technológiái. Ha használod, a vendégeid a lehető legkevesebbet érintkeznek a felszolgálóval, állnak sorba, tolonganak a pultnál. Az asztaloknál is gyorsabban cserélődnek. Tisztább, biztonságosabb, gyorsabb lehetsz. A járványtól félő vendégeidnek is és mindenki másnak is kommunikálhatod magad úgy, hogy nálad közel kontaktus mentes lehet a kiszolgálás. Nincs kontakt a pultnál, nincs kontakt a fizetéskor, nincs készpénzezés a futárral, stb.

Üzleti tervezés avagy, hogyan lépj tovább, ha van szándékod.

A rendeljitt.hu eszközöket kínál, hogy megvalósítsd álmaid. Tökéletesítsd, automatizáld értékesítésedet, folyamataidat. Határozd el, magad, hogy továbblépsz! Gondold át, hogy merre mennél, hogy miben látsz fantáziát! Hívj! Segítünk beállítani a megfelelő értékesítési eszközöket. Tudasd a vendégekkel, környezeteddel, hogy vagy, létezel, váltasz, hogy mik a lehetőségek nálad! Ezt megteheted, Facebookon, Google-ban, a honlapodon, szórólapon, szótölcsérbe kiabálva, vagy bárhogy.

Amikor rendelnek, szolgáld ki a tőled telhető legjobb módon!
Ha nem jön be, akkor sincs semmi baj. Gondold át, és kezdd újra!
A rendljitt.hu-val szinte nulla a kockázatod!
HÍVJ ha kell segítség!

Sok szerencsét, jó munkát!

MARADT MÉG KÉRDÉSED? KERESS MINKET!

Telefonszámunk: +36 30 571 89 84
E-mail címünk: tamogatas@rendeljitt.hu

Fel