rendeljitt.hu Logo

A Rendeljitt egy felhő alapú büfé szoftver rendelési alkalmazásokkal.
Teljes körű automatizálás és digitalizáció.

A Rendeljitt a legkisebbek vendéglátók jóbarátja!

Milyen egy jó büfé szoftver? Mit kell tudnia? Egyáltalán milyenek vannak és miben különböznek egymástól? Mire figyelj ha büfés szoftver keresel?

Szinte az összes büfés szoftver a készletkezelésre, elszámolásra, kassza funkciókra épül. Ezt szinte mindegyik tudja többé, kevésbbé vagy grafikai megjelenítésében másképp. Ennyi a különbség is köztük.

A fő közös jellemzőjük, hogy mindegyikkel neked kell dolgozni.
Te kérdezed meg a pulthoz érő vevőt, hogy mit akar. Te rögzíted be a rendelést, te fizettetsz, te nyomkodod a pénztárgépet, te nyomkodod a bankkártya terminált. Nálad szerencsétlenkedik vásárló, a te idődet húzza, neked kell dolgozni.

Ha csak a készletkezelés, kassza és elszámolás funkciókra van szükséged és ráérsz, szeretsz sokat dolgozni feleslegesen, akkor könnyű dolgod van. Szinte bármelyik büfé program megfelelő lehet számodra.

Akkor válaszd a rendejitt-et, ha azt akarod, hogy a rendszer helyetted dolgozzon!

A Rendeljitt azért a legmodernebb büfés szoftver, mert rendelési applikáció is támogatja a rendelés felvételt. Több, mint 20 féle rendelési forgatókönyvvel segíti a rendelés felvételét, rögzítését, feldolgozását és a fizettetést.

És miért dolgozik jobban a Rendeljitt, mint te, vagy a kollégáid?
Azért, mert nem fárad el, nem felejt el semmit. Hányszor felejtettél el üdítőt, kávét, vagy akciót ajánlani azért, mert fáradt voltál, vagy mert éppen ki se látszottál a melóból…? Mennyi pénzt vesztettél vagy nem kerestél meg emiatt? Mindig, minden esetben ugyanúgy fut le. Tökéletesen veszi fel a rendelést azok alapján, amit te beállítasz.

Miért jó a Rendeljitt az ügyfélnek?
Mert nem kell sorban állnia a pultnál, mert leadhatja a rendelését hozzád egy alkalmazáson keresztül. Csak akkor megy a pulthoz, ha odahívod fizetni, vagy azért, hogy vegy át a rendelését. Közben szabad lehet, focizhat a haverokkal, játszhat a gyerekekkel.
Te mit választanál ügyfélként? A sorban szenvedést, vagy a kényelmes telóról való rendelést és a szabadságot?

OK, hogy a vendégnek jó, de miért jó ez a vendéglátónak?
Vevő nem duzzasztja a sort, nem stresszel, nem szól bele a folyamatokba. A rendelés készen és jól érkezik be, kényelmesebben tudod összeállítani, többet tudsz kiszolgálni gyorsabban. Többet kereshetsz. Ha online fizet a vevő, akkor már fizettetni sem kell, csak kiadni a sört. A vevőt te irányítod az értesítési funkciókon keresztül. Akkor megy a vevő a pulthoz, ha odahívod.

Miért jó a tulajdonosnak, üzletvezetőnek?
Mert kevesebb alkalmazottal többet kereshet úgy, hogy az alkalmazottai kényelmesebben dolgoznak. Mivel távolról láthatja a folyamatokat, készletszintet, forgalmat, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhet:)

A Rendeljittet használhatod fő rendszerként, de kisegítő rendszerként is.
Ez azért fontos, mert ha nem bízol még a Rendeljittben, vagy ha csak ki akarod próbálni, akkor használd csak kisegítő rendszerként, csak egy egyszerű rendelési alkalmazásként. Állíts be rajta néhány terméket és irányítsd a telódra. Írd ki a pultra, hogy a Rendeljitt-hu-n lehet rendelni tőled. Ha érkezik rendelés, akkor jelez a telód!

Kíváncsi vagy arra, hogyan működik a Rendeljitt.hu büfé szoftver alkalmazása, amit büfék, Food truck-ok, kürtőskalács árusok, fröccsbuszok, és minden más mikro egység részére hoztunk létre? Nézd meg az alábbi videókat!

Ha az alapfunkciókra vagy kíváncsi, hogy mit tud vendéglátó szoftverként, azokat nézd meg a vendéglátó szoftver témánál.

Itt fontosabbnak tartjuk bemutatni az Pultsegéd funkciót:

Hívj, fel és bemutatjuk távolról! Küldünk néhány linket, kódot, te belépsz és már látod is!
Maradt még kérdésed? Keress minket!
+36 30 460 70 70
tamogatas@rendeljitt.hu